007 Legends - előzetes a megjelenés mellé

  • Írta: zoenn
  • 2012. október 17.
  • Videó
Link másolása
Úgy látszik, ma a launch trailerek napját éljük. A héten jelenik meg a legújabb James Bond-játék az Eurocom és az Activision jóvoltából. A 007 Legendsben helyet kap a klasszikus mozifilmekből hat misszió, de az új Skyfallból is szemezgettek a fejlesztők.

A 007 Legendset olyan klasszikus Bond-filmek ihlették, mint a Goldfinger, az On Her Majesty’s Secret Service, a Moonraker, a Licence to Kill és a Die Another Day, illetve természetesen a Skyfall sem maradhatott ki a szórásból. November 9-én az amerikai PSN-en és november 20-án Xbox Live-on is elérhető lesz a Skyfall-küldetés - a film premierjével egy időben.

A végleges játék október 19-én, azaz pénteken landol a boltokban Xbox 360-on és PS3-on. A Sony konzoljának tulajdonosai két multiplayer-karaktert kapnak, szintén a Skyfall film alapján. A Wii U-s változatot a konzol startjakor vásárolhatjuk meg.

6.
6.
DON GONDOCS
#3: Nem tudom mit várnak egy James Bond játéktól, annyi izgalom van benne mint akármelyik Medal of honor vagy Call of dutyban, tehát egy erős 7 pontos játék.
5.
5.
szogyenyi
Mi? Hogy ez lesz PC-N is? :O Kipróbáljuk :D
3.
3.
BudTerence
IGN-en nagyon lehúzták, 4.5 pontot kapott...várjuk a többi értékelést.
2.
2.
Zeroni
James of duty. Nekem amúgy tetszik. :)
1.
1.
DON GONDOCS
Eszt már nagyon várom, egy könnyed szórakoztató izgalmas fps.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...