Leépítések a Lionhead Studiosnál

A Microsoft soha nem látott mértékű létszámcsökkentésbe kezdett a Fable fejlesztőinél, a Lionhead Studiosnál. A brit csapat összlétszámának 10 százaléka került lapátra. A Fable: The Journey munkálatainak végeztével az anyacég nem tart rájuk igény, a szerencséseket átcsoportosították.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#10
#9: Ha a Microsoft megengedi egyáltalán, hogy csináljanak 4.részt.
#9
#1: Hát ha a következő fable is egy Journey folytatás akkor inkább a menyen mi hamarabb csődbe minthogy tovább rángassák a fable rókabőrt egyre silányabb verziókkal. Én csak azt nem értem hogy a Lionnak van még jó játékai amit lehetne folytatni akkor azt mért nem teszi meg??
#8
ideje volt már, nagyon szenvedett szegény... good night sweet prince.
#7
Személy szerint nekem a The Journey tetszett. Nem vártam tőle sokat, és játékmenetileg nem is egy lélegzetelállító dolog, de hangulatilag, szereplőileg és történetileg nagyon a helyén volt. Ha ezt át tudnák ültetni egy rendes Fable 1 típusú játékmódba, akkor nem lenne semmi probléma.
#6
#2: Sajnos nekem is lassan ezt kell mondanom, hogy nem fogom sajnálni őket, ha a jövőben is tovább folytatják a pocsék játékok gyártását, amilyen a The Yourney is lett:(
#5
#3: Ha lesz egyáltalán.
#4
Nem is csodálom:O
#2
Sajnos észrevehető, hogy Molinyő figyelme középpontjában már nem a Lionhead van. Szomorú, mert annó a Black & White egy olyan dolog volt, amire azt mondtam, hogy "ez a videójátékok jövője bazmeg", és mostanra úgy kihalt ez a fajta egyediség, és hangulat, hogy az valami félelmetes. A Fable is megélte ugyan azt a haláltusát, mint amit a B&W, csak ez utóbbi hamarabb elvérzett. Sajnálom, hogy ezek a sikeres nevek mára már csak emlékek.

Mindezzel azt szeretném mondani, hogy köszönjük Lionhead a szép emlékeket, de mostmár azt kell mondjam - nem kár értetek.
#1
Úgy néz ki a Journey nem hozta meg azt a sikert, sebaj majd a következő