Family Guy: Back to the Multiverse megjelenés

  • Írta: zoenn
  • 2012. október 17.
  • Megjelenés
Link másolása
Az Activision végre közölte a Family Guy: Back to the Multiverse megjelenési dátumát. Ha az égiek is úgy akarják, Stewie és Brian november végén látogathat meg számos érdekes és elborult univerzumot. A kooperatív lehetőségekkel felvértezett címből egy új képet is kaptunk.

Az Activision a Family Guy: Back to the Multiverse Facebook-oldalán osztotta meg a nagyközönséggel a várva-várt megjelenési dátumot, mely egészen pontosan november 20-át takarja. Ezen a napon kerül a boltokba Stewie és Brian több univerzumon átívelő kooperatív kalandja Xbox 360-on és PS3-on.

Változatos pályákon keresztül zajlik a móka, a rajzfilmsorozatból megismert számos karakterrel dumcsizhatunk egyet - akik szokás szerint megkergültek -, ám főleg az akción és az ügyességünkön lesz a hangsúly. És persze a beteg poénokon. Fentebb újabb képet találsz a produktumból.

Véleményünk szerint nem kapott kellő marketinget a játék, így ezúton is azt kérjük a rajongóktól, hogy figyeljenek oda rá! Köszönjük, dokopas!

14.
14.
Ooorky
#13: 1, Nem nézem, úgyhogy anyucikádnak vergődj ne nekem.
2, Látszik, hogy nem jut el az agyadig (ha van) a lényeg...
13.
13.
MoRT2195
#12: Akkor sem kötelező azt nézni... Úgy csinálsz mint ha rád erőszakolná valaki, hogy nézd meg 20. alkalommal is a számodra szar Star Warsos részt.
12.
12.
Ooorky
#11: Jajj de okos vagy, simogasd meg magad.
Gondolom azt már nehéz felérni ésszel, hogy valaki hazatámolyog munkából és bekapcsolja a tévét ebéd+vacsora közben, és pl. megnézi az éppen akkor futó Family Guy-t...
11.
11.
MoRT2195
#8: Ne egész nap a TV és a gép előtt ülj talán... Az egy dolog, hogy az az egy csatorna ami neked tetszik, de attól nem kell egész nap a TV-t bámulni. Van a házon kívül is élet... Gu3sT2 se azt mondta, hogy kapcsolj át másik csatornára és azt nézd, hanem kapcsold ki a TV-t és csinálj valami mást. Persze, hogy unalmas, ha állandóan azt nézed. Bár ha már annyira unalmas, mint amennyire mondod és még mindig nézed, akkor valamit tényleg kezdj magaddal :D

A játékhoz annyit mondanék, hogy egyetlen videó sincs belőle, akkor mi a francért rendeljem meg? Ez tipikusan a nagy rajongóknak készül játék, amiből egy videó nincs, de mégis előrendelik, a végeredmény meg majd meglepi őket. Mennyibe, hogy egy nagyon gagyi játék lesz? Én szeretem a Family Guy-t, de hülye lennék előrendelni ezt, ha egy videó sincs belőle. Na és vajon mért nincs egy videó se belőle? Nem kell nagy ész, hogy kitalálja valaki...
10.
10.
Gu3sT2
#8: Évek óta nem nézek TV-t... a híreket megtudhatod a netről sorozatot filmet bármit meg le tudsz szedni ha kell ennyi... mivel ide írkálsz gondolom neked is van o.O
9.
9.
simon 555
8.
8.
Dark_Temptation
#7: de igenis mindig azt kell nézni. mert a comedy az egyetlen normális csatorna ahol jó műsorok mennek. meg max az hbo. más semmi normális nincs a tv-ben.
7.
7.
Gu3sT2
#6: Nem kell mindig azt nézni -.- és mindjárt nem lesz fárasztó -.-
6.
6.
Dark_Temptation
a képről jut eszembe. comedy central nézők! csak nekem van elegem már a family guy star wars-os részéből? imádom a star wars-ot, és a family guy-t is de az a rész ritka szar lett és már fárasztó, hogy hetente 5x leadják -.-"
2.
2.
KutyaKiki
Ideje a megjelenésnek, mert nemrég még szeptember 23.-a volt és senki sem szólt hogy nem is jön a játék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...