Skylanders: Giants - szinkronos előzetes érkezett

  • Írta: zoenn
  • 2012. október 19.
  • Videó
Link másolása
Ma landol a boltok polcain a tavalyi év nagy meglepetésének folytatása, a Skylanders: Giants. Az Xbox 360-ra, PS3-ra, Wii-re és 3DS-re megjelenő cím mellé akciófigurákat is vásárolhatunk, amikkel aztán a játékban is nyomulhatunk. Egy ékes magyar nyelven megszólaló trailerrel gazdagodtunk.

Az Activision vezérigazgatója, Eric Hirshberg örömmel jelentette be, hogy kevesebb, mint egy évvel az előző rész után máris itt a Skylanders folytatása, amely - a játékhoz megvásárolható akciófigurák révén - eladási rekordokat döntöget. Hogy a hazai ifjonc fogyasztókat is meggyőzzük a cím nagyszerűségéről, két videót osztunk meg veletek. Az első magyar szinkront kapott, s a tetejébe még vicces is:

Minden Giant kétszerese a játék normál karaktereinek, és rengeteg visszatérő kedvenccel találkozunk a kaland során. A szülők és a kritikusok is elismerően nyilatkoztak a Skylandersről; az új kivetülés már a boltokban van. A következő mozgókép bemutatja az újdonságokat:

3.
3.
fojesz
#2: Pedig nagyon logikus: Te le tudod fordítani az angol szövegeket, a kisgyerekek nem. :)

Másfelől ez csak egy reklám, van rá sansz, hogy azért csinálták meg így, hogy el lehessen adni a Minimaxon keresztül.
2.
2.
Donpedro
Álljunk csak meg egy pillanatra! Magyarországon az egyik legtöbbet eladott játék a CoD. Elég régóta próbálkoznak a játékosok petíciókkal, közösségi kezdeményezésekkel, de az istennek sem sikerült eddig rávenni az Activision-t hogy legalább magyar felirattal kerüljön a játék a polcokra (még akkor sem, amikor egy olyan csapat ajánlotta fel magát, akik már többször is bizonyítottak e téren).

Erre itt van az ATVI egyetlen gyerekeknek szóló játéka, ehhez meg szinkronos reklámot csinálnak. Ezek után tényleg nem értem a magyarországi képviselet logikáját :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...