1666-os Londonban játszódott volna a Dishonored

  • Írta: InGen
  • 2012. október 20.
  • Hír
Link másolása
Dunwall városa egyedi és magával ragadó, ritkán találkozni ennyire atmoszferikus hellyel videojátékban. Talán nem is gondolnánk, hogy a készítők eredetileg 1666-ra és London városára tervezték a játékot, ám ezt még a projekt egy korai fázisában elvetették. Örülünk?

Az Arkane Studios művészeti vezetője, Sebastien Mitton fellibbentette a fátylat néhány korai concept rajzáról. Ezeken keresztül kísérletezték ki, milyen hangulata és látványvilága is legyen a Dishonorednek. Azt is elárulta, hogy eredetileg Londonban, 1666-ban játszódott volna a történet.

Mitton most már kellemes nosztalgiával tekint vissza a fentebb látható képre, mely az első ceruzás rajz volt, amit a játékhoz készített. Elmondása szerint ez aztán sok mindent meghatározott, még akkor is, ha a játék helyszíne menet közben megváltozott. Az erős árnyékok, az épületek csontvázszerű díszítései, a kanyonszerű utcák mind-mind innen erednek. További képeket erre lehet találni.

9.
9.
Úgy jó a játékban minden ahogyan van:)
8.
8.
giga321
#6: Ennek Èn is jobban örülök szerintem végül jól döntöttek hogy Dunwalt választották.
7.
7.
elfdefender
A nagy londoni tűzvész esetén? Hmm. Érdekes lett volna. Mindenesetre még jöhet egy történet DLC formájában, ami tényleg ekkor játszódna.
6.
6.
drat576
Én kifejezetten örülök, hogy saját várost kreáltak.
5.
5.
balint23h
Egy kicsit sötétebb, realisztikusabb világ talán tényleg még jobb lett volna. Ennek a mostaninak van egy kis fable beütése. Persze attól még jó csak az én ízlésem kicsit más.
2.
2.
randall13
Tökmindegy a korszak és a helyszín, ha kreatívak, a szarból is építenek várat.
1.
1.
Rabit Wars
Hm hangulatos lett volna ez a fajta világ is , ilyen hasfelmetsző Jack korabeli dolgok jutnak nekem eszembe magáról a képről illetve Londonról.
Ha lesz folytatás esetleg, egy ilyen és ehhez hasonló világot szívesen látnék a játékban!
Amúgy meg van egy websorozat is a Dishonoredről elmeséli a város történetét az is elég érdekes karikatúrás "rajzfilm" volt , az pl személy szerint nekem nagyon tetszett, ügyesek nagyon a Concept Art rajzolók! ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...