iPhone-ra költözik a Borderlands

  • Írta: fojesz
  • 2012. október 22.
  • Pletyka
Link másolása
Hamarosan iOS-es változatot kap a Borderlands. A mellékág főszereplői az eredeti cím hősei lesznek, és bár az akció hangsúlyosabb benne, cserébe a játékot maximálisan az Apple okostelefonjára és tabletére szabták. A bejelentésre még várni kell, egy reklám viszont már lebuktatta a projektet.

Hivatalos bejelentés ugyan még nem volt, a Borderlands 2 digitális kézikönyvében viszont már hirdetik a Borderlands Legends című fejlesztést, ami a reklám szerint a Borderlands iOS-es mellékága lesz. A megjelenése októberben várható, és azt írják, kifejezetten az iPhone-hoz és az iPadhez szabták a programot.

A Borderlands Legendsbe több akció jutott, a játék különböző küldetéseiben a hullámokban érkező ellenfelekkel kell leszámolnunk. A főszereplők a Borderlands első részéből térnek vissza: Roland, Lilith, Mordecai vagy Brick bőrébe bújhatunk majd bele. Több ezer fegyver, 36 képesség, fedezékrendszer és Fight for Your Life mód várja a játékosokat, miközben azok játékbeli pénzt és tapasztalati pontot gyűjthetnek az új fegyverek vásárlásához, illetve a karakterek fejlesztéséhez.

17.
17.
dcba
#11: nem minden esetben.En akkor hagytam a fenebe a rootolt letoltott jatekokat amikor egy csomo faja jatek batman spiderman nem akart sehogy elindulni csak ha rootolt a telod tovabba titanium backup meg online kapcsolat.De teny h ha feltudjak torni az appot akkor tenlyeg megy minden tores nelkul de a gamelofots jatekok mar elegge bevedettek lettek nehez oket hibatlanra torni.
#12 abban igazad van h az iphone sokkal sttabilabb operacios rendszerrel bir mivel abszolute nem atalakithato es facsipesz efyszerusegre van butiotva az egesz.Emlexem amikor a zsiruj iphone 4em total szethullot mert beraktam egy mozgo hatteret.Vegulis mindig meg kell nezni h ki mire hasznalja az adott keszuleket mert az iphone tenyleg hihetetlen jo anyagbol keszl tenlyeg kimondottan szep es meg strapabiro tovabba sokszor tenyleg stabilabb ellenben csak azt hasznalhatod amit Apple bacsi megenged neked(jo tudom jailbreak) meg egy widgetet sem tudsz kirakni ami kilovi neked a 3g h ne szivja le az akksit.Anno orjongetm amikor nekem vagy 3-4 lepesbol tudtam kiloni a 3g ill a wifit a haverom meg egy widgetet megnyomot homescreen-en es megvolt.Szoval lenyeg a lenyeg ki mire akarja hasznalni aszerint kell venni es az meg az iphone mellett van h zenehallgatasra hihetetlen ereje van tenylegesen birja non stop 50 60 orat.
16.
16.
shifteeh
#13: A neptun a xar :D

#11: így van, ráadásul ICS óta már az se kell...
15.
15.
mestermagyar
#13: Ink mondd el milyen a tabod
14.
14.
mestermagyar
#13: Láttad hogy fikáztam?XD
A chrome meg beta, tehát ne okold. Tudom szokott ikyen lenni de azért nézd meg hogy minden androidos kütyü olcsóbb az iphonnál. Vagyis célszerü mindig a legjobbat nézni, ami természetesen nagyon kis eséllyel csinál ilyet root nélkül.

És a hibákról annyit, hogy a zte blade telefonom csinál max ennyi hibát 4.0 alpha szint körüli rommal.
13.
13.
Sun9us
#12: Pontosan tudom, hogy mi a helyzet android tájékon, ugyanis a tabom androidos. Szeretem, és jópofa, gyors, és szinte minden programot, játékot könnyűszerrel futtat, viszont, 99%, hogy akkor fog cserbenhagyni, mikor tényleg szükségem van rá, ugyanis előfordult párszor.

-5 perc múlva kezdődik a gyakom, de nem tudom, hogy az A203ban, vagy az A103-ban lesz e. Gyors megnézem neten. Mire elérek a Neptun-ig elkezd a Chrome akadozni. (már emelkedik a vérnyomás) Elérek, az órarend részhez, kiválasztom az aktuális félévet, erre random kilép a böngészőből. -Fuck Újra elindítom, de azonnal kidob. Újra, és megint kidob. Fel is dobja a hibaüzenetet, hogy a Chrome nem válaszol. Asszameg, akkor csinálom az operával. Erre kidobja, hogy a Play áruház nem válaszol. Mondom nem is akartam semmit sem csinálni az áruházzal, sőt nem is futott, akkor hogy jön ez most ide, kidobott még 3 random hibát, ekkor újra indítottam. Ezt úgy csinálta, hogy az előző két napban semmi baja sem volt. (múlt heti eset) Elég, ha az embert 2-3 szor hagyja cserben, akkor amikor tényleg szüksége van az információra, azt hamar megjegyzi, hiába ment tökéletesen vasárnap délelőtt a kanapén heverészve.

Manapság ugyan olyan divat fikázni az iPhone-t mint birtokolni, viszont hiába a papíron 2x erősebb tabom, ilyen baromságokat soha sem csinált, pedig lassan két éve megvan.
12.
12.
mestermagyar
#7: Egy két évvel ezelött tényleg így volt, akkor is az alsó kategóriában. Nálunk (androidosoknál) a root különösképpen épp az ellentétét okozza a telónknak.
11.
11.
mestermagyar
#6: Tévedsz, androidon elég a beállításokban engedélyezni a .apk fájlok telepítését. Ez minden androidban elérhetö.Semmi jailbreak kockázat nem kell.
10.
10.
Sun9us
#9: Kifejtenéd? Kíváncsian várom, hogy mi a break lényege.
9.
9.
MrBrooks
7.
7.
Sun9us
#6: Annó én is jailbreakeltem az iPhone- omat, marha nagy baromság. Egy-két ingyen programért nem éri meg, hogy ugyanúgy fagyjon, és ugyanúgy akadozzon, mint egy droidos készülék. 1-2 nap után nyomtam egy restore-t. Inkább megfizetem, és fut rendesen minden, és nem köcsögösködik velem.
6.
6.
dcba
hat sztem iphonon egyszerubb a warez.Anno volt iphone 4em es egy gyors jailbreak meg egy ipa fajl a megfelelo oldalrol es mar meg is volt a jatek.Mig androidon sokszor root szukseges plusz titanium backup es allando internet kapcsolat az embernek nincs is kedve vele szarakodni inkabb parszaz forinter vagy esetemben 1-2 fontert megveszem es a kulonbozo dlck meg ingyenesek ,Egyszeruen az apple ad1 biztos h fizet h nehany jatek csak alma exkluziv legyen ad2 annyiban egyszerubb almara fejleszteni h ott adott a hardver mig androidos telo annyi van mint egen a csillag a leggagyibbtol a 4magos procigig igy itt meg kell csinalni h mindegyiken fusson szepen a jatek es ez nem minidg sikerul van h akadnak jatekok hiaba kompatibilis az afott keszulekkel plusz ugye androidnal igazi hatterben futtatas van mig IOSen csak egy ugymond latszolagos mivel ott nem fut tenylegesen a hatterben az adott megnyitott program.Ezek miatt van h sok jatek almaexkluziv.Ami engem jobban bosszant amikor vmi kijon I-keszulekekre meg egy adott android keszulekre pl resident evil es street fighter 4.Ez viszont undorito nemtom miert nem lehet adott ideig exkluzivan tartani majd amikor a kezyere koruli orulet lefutott akor kibocsajtani minden keszulekre.Street fightert megprobaltam rottlva osszehangolni a telommal de szaggatot es ki is lepett egy ido utan.Legalabb xperia play futathatnak mar egy kicsit hamar kimondottan jatektelefon lett.Nem is ertem a sonyt h miert all ilyen mostohan a plyahez amikor annyira uber kis telefon miota az i4em lecserltem playre nem volt nap h ne gondoltam volna arra h milyen jo dontes volt.De a street fighter a batman es a prince of persia nagyon hianyzik dehat vmit vmiert :D
5.
5.
mestermagyar
De android olyan mint a pc: van mindig egy egyszerü alternatív ingyenletöltés, ezért kevesebb a megvett játék, ezért kezdik hanyagolni a pc-t.

Ugyanez van androiddal. Pedig azért van lefedettsége rendesen a világon. Elég ökörség az IOS-t elöre írni, amikor android kb 2s annyi van.
4.
4.
mestermagyar
#1: Androidra windows emulátorral az eredeti jön XD
3.
3.
razipapi
akkor már windows phone,-ról ne is beszéljünk .. xd .
2.
2.
Sun9us
Androidra úgysem venné meg senki.
1.
1.
shifteeh
akkor már androidra is :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...