Epic Mickey 2 - Oswald a porondon

  • Írta: fojesz
  • 2012. október 23.
  • Videó
Link másolása
Újabb előzetes érkezett az Epic Mickey második részéből, ami ismét a játék új játszható karakterét, Oswaldot mutatja be. Az első játék sikeresen hozta vissza a köztudatba az elfeledett rajzfilmhőst, most itt a lehetőség, hogy Mickey oldalán bizonyítsa: ér annyit, mint az agyonsztárolt egér.

Oswald bemutatkozása után eljött az idő, hogy játszható karakterként is kipróbáljuk a hőst: Oswald saját képességekkel rendelkezik, jócskán kiveszi a részét a feladatokból, a kooperatív módban egyenértékű társa lesz Mickey egérnek. Az Epic Mickey folytatása november 18-án érkezik, a Wii U-s verzióra a konzol rajtjáig kell várni.

5.
5.
Racsni1987
#4: Ez nem a mai tipikus anime, sokak szerint ez nem anime csak japán rajzfilm 80-as évekből.
4.
4.
Racsni1987
#3: Pont ez a baj a Disney-vel, hogy pont nem így van. Anime változat ebből szuper. Halálos keresztapa és a Kék szakáll. Nem utolsó sorban Jancsi és Juliska!
3.
3.
batmanlego
#2: Hát a grimm meséket nem kellet megerőszakolni mivel alapból erőszakos,véres,ijesztő volt.
2.
2.
Racsni1987
Régen jók voltak disney játékok! Ahogy látom, ez is valszeg. az lesz, de nekem a disney témája miatt nem jön be, nem bírom az amerikai témákat. Én anno a Tarzan-t Hercules video játékot szerettem, ami viszont számomra örök klasszikus a Toy Story és az egy bogár élete, az igaz hogy ezek is Disney-k, de már a mai mesék trendjét mutatják, így a valódi klasszikus Disney meséktől elég el vannak távolodva, ezért jön be. Egyébként esetek többségében a mai Disney mesék se jönnek be, de legalább az idegesítő kornyikálást elhagyták. Én anno én is néztem a Disney meséket, de gyerekként is túlzottan émelygős volt számomra, felnőtt fejjel meg nézhetetlen, mert számomra túl giccses. Én mai napig nézek meséket, régi mesék közül sok olyan van ami kizárólag gyerekeknek szól, de egy-két kivételtől eltekintve felnőtt fejjel is meg lehet nézni őket. A Disney az Andersen meséit, ezer egy éjszaka meséit és a Grimm meséket egyenes megerőszakolták vagy a feldolgozás hiányában eredetit nem tudtak kitalálni. Az oroszlánkirály tűrhető volt. Más nem Disney féle feldolgozások sokkal eredetibbek és jobbak, mert kevésbé giccsesek. Számomra a Disney túlzottan giccses.
1.
1.
DON GONDOCS
Ilyen egy jó platformer, osvald meg egy nagyon jó karakter.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...