A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Elkészült a heti játékmegjelenéseket és filmpremiereket összefoglaló anyagunk, és a listát elnézve hellyel-közzel elégedettek lehetünk: gyakorlatilag minden platformon akad olyan cím, amit feltétlenül érdemes kipróbálni, jóllehet még mindig sok a töltelékfejlesztés. Vessetek rá egy pillantást!
  • Írta: fojesz

Kommentek

#23
Forza Horizont várom én is.Bár a demó nem fogott meg eléggé( földes út+ irányítás)Háát,.,nekem fura volt ,de biztos meglehet szokni :) :S
#22
Forza (L)
#21
Gyere Assassin's Creed III,gyere!!!
#20
Csak is a Medal !! meg Forza !!!
#19
Deadlight holnap jön PC-re.
#18
#15: átirata? inkább reboot-ja
#17
#16: igen, szerintem ez volt a celja :-)
#16
#5: ohhhh te kis köcsög,ezért kár volt kommentelned...el akarod baszni a hangulatot?!
#15
#14: Ezt a Giana Sisterst most néztem:OOO Ez az a jó öreg comodore os cuccnak az átirata?! Grafja minden esetre totál magával ragadó!
#14
Csak egy játék jöhet szóba a Giana Sisters: Twisted Dreams, najó még a Naughty Bear: Double Trouble!, filmből a Skyfall .
#13
#11: most wanted ugyanaz a gagyi börnáut copy fospisztoly ultragagyi árkád irányitással, power up okkal meg sok szarral! Most Wanted nevet is jól meggyalázták!:S

Forza Horizont én tuti beszerzem mint ahogyan alant is irtam, ajánlom mindenkinek!;):)
#12
#10: Mekkora csalodas szamomra a TDU2... :-( Az elso reszt imadtam, ahhoz kepest a 2 egy irtozatos visszalepes, egyszeruen erthetetlen szamomra...

Tegnap este ismet elovettem DosBox-n az NFS 1 Special Edition-t 1995-bol es meg mindig szuper jo jateknak tunik. Toyota Supra es/vagy Dodge Viper, Coastal es Alpine palyan, a legjobb! :)
#11
NFS Most Wanted-rol mit lehet tudni? Ugyanaz az arcade-jellegu game illetve iranyitas mint eddig?

Forza Horizon nagyon jo review-kat kapott a fobb oldalakon, gondolkodom rajta, hogy beszerzem.
#10
#9: Szerintem jobb lesz mint a TDU 2!!;) Igaz ott szerintem nagyobb a terület, itt viszont fantasztikus a grafika, ahol egy szem frame drop sincsen mint a boxos tdu 2 ben! Azt nem tudom, hogy időjárás van a benne, viszont napszakok ugyan úgy! Én szerintem hatalmas game a demo alapján! Forza irányítás VÉGRE egy tdu, nfs hibrid köntösben!:) Nálam must buy!:)
#9
#5: Ejjha. Ezt jól megmondtad :D :D

Am a Horizon engem is érdekelne. Majd meglátjuk a véleményeket, és lehet, h én is beruházok rá. Ha egy kicsivel jobb, mint a TDU 2, akkor tuti tetszeni fog :)
#8
Forza Horizont már nagyon vártam igazi exluziv game! A sok ótvar nfs után végre egy unicum! :) Medal Of Honort havernál kipróbálom mit ad, bár sokat nem várok tőle sajnos!:/ De ha mégis akkor lehet ez a 2 gém befigyel majd!
#7
#5: Kemény vagy ecsém!
#6
#5: Vegyél egy gépet inkább ahelyett, hogy mobilról pötyögsz Józsika!
#4
Forza Horizon zsíííír:D