Medal of Honor: Warfighter - még egy launch trailer

Holnap várható a Medal of Honor: Warfighter európai megjelenése, ennek apropóján az Electronic Arts a játék single player launch trailerét is elérhetővé tette. Ahogy az új videóból kitűnik, az egyjátékos kampányban sokkal nagyobb jelentősége lesz a személyes háttérnek, mint korábban.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#21
#20: Kritikusunk hamar kiábrándult az FPS-ből :))
Sztem Homre front szintű nyomi gama lesz ez a Medal of muthafucka honor,meg nem veszem :P
#20
#18: OK h ott az idézőjel, de lehet hogy egyesek nem fogják érteni: ezt a drága Kritikusunk (#17) nyilatkozta 1 nappal korábban, ezért érdekes ez a hirtelen váltás :)
#19
Jó játék a single rövid de jó pörgös szerintem ezt a játékot multira csinálták !!!
#18
fojeszModerátor
#17: "Bár a HD textúra feltelepítésnél egy sort baszakodik (csak másodikra kezdi el), a látvány és a hangulat első osztályú!!

(teszem hozzá, hogy nem szeretem az FPS-eket, ez mégis megfogott)"
#16
délután kezdtem bele, erre már vége is, nagyon élveztem, de ez bitang pofátlanul rövid volt :(
#15
#14: oksa
#14
#13 Már kijött a játék.. :)
#13
A béta már megszűnt? Már tegnap nem tudtam bejelentkezni.
#12
Törölt felhasználó
#6: PS3-on jöhettek a Hungarians klánba is! :) Keressen rá aki jönni szeretne!
#11
69. :) helyen vagyunk hajrá!
#10
Nekem kifejezetten adja a multi. Sokkal jobban megy mint a bf3. Gondolom azért is mert még nem nagyon vannak hackerek. Egyébként fenomenális. Akit érdekel a klánosdi,írjon privát üzenetet.
#9
Ja amúgy meg a játék krva nehéz multiban, nem run'n gun, én bf3, codban jó vagyok de itt elég sokszor behalok, örülök hogy nem csinálták könnyűre! :)
#8
Nagyon fasza lett a játék! Single-t imádom, multi is fasza sokkal jobban bejött mint a béta, de hallom a konzolos verzióban még elég sok a bug.
#7
#6: Sziasztok én csatlakozhatok ha igen akkor hol és hogyan? ha minden jól megy akkor holnap meg is lesz a játék.
#6
#5: persze,h regeltem magam, sőt már 195 pontot hozzá is dobtam a nemzeti pontokhoz.

Amúgy aki hajlandóságot érez az iránt hogy klánban játsszon illetve kellőképpen ügyes is és elmúlt 18 az jelentkezhet a klánunkba ami egyenlőre az egyetlen magyar MOH klán.
#5
Törölt felhasználó
#2: Ugye nem felejtetted el beállítani a battlelogon hogy Hungary? :) Ne felejtsd el, mert ha elérjük az 500 játékost akkor a warfighter nations-be kvalifikálnánk magunkat és helyezést érnénk el. A lengyelek jelenleg a hetedikek (7-ből, többi nem kvalifikált még) 600 körüli emberrel. Ha jól emlékszem este 30-an voltunk. Hajrá!! :)
#4
én megvárom a leárazást, mert most az AC3 elviszi a keretet. Amúgy nekem már az első része is nagyon tetszett, annak ellenére hogy mindenhol lehúzták.
#3
#2: ne említsd a CoD-ot, mert megint háború lesz :D Én szeretem a BF3-at is meg a CoD-ot is, kivi leszek erre, hogy milyen...apropó...akinek megvan a premium BF3-hoz azok 50%-kal olcsóbban tudják megvenni originen a Warfightert!! :) 59.99€ / 2 :) Digital verzióban, és több cuccot is kapsz hozzá, november 23ig él az akció asszem :)
#2
nagyon nagy lett a game... eddig csak a multival toltam egy napon át de az nagyon bejött. Minden a helyén van, jó a balansz, jók a fegyók, mapok, szép a graf. Csak gratulálni lehet a Danger Close-nak. Persze aki csak a mész lősz COD-os dolgokat szereti annak nem fog bejönni, mert ez a csapatmunkára van kihegyezve és azt adja is.