Hivatalos: jön a Borderlands Legends

  • Írta: fojesz
  • 2012. október 24.
  • Bejelentés
Link másolása
A 2K Games megerősítette, hogy iOS-es mellékágat kap a Borderlands. A játékban az első rész karaktereit irányíthatjuk majd, és bár akcióból több lesz benne, kell majd taktikáznunk is, miközben a fejlődés terén nincsenek megkötések. Jövő héten már le is tölthetjük!

A 2K Games hivatalosan is megerősítette a korábbi híreket, jön a Borderlands Legends, ami a közismert sorozat iOS-es mellékága lesz. Október 31-én válik letölthetővé, iPhone-ra 5, iPadre 7 dollárért vásárolhatjuk meg.

A játékban az első Borderlands négy karakterét irányíthatjuk majd - mindegyiküket. A felülnézetes programban az érintőkijelző segítségével taktikázhatunk a hősökkel, a cél az, hogy a különböző képességeink kihasználásával teljesítsük a véletlenül generált küldetéseket, és leszámoljunk a ránk támadó ellenfelek hordáival. Bossharcok lesznek, és természetesen a fejlődés sem marad el; sőt utóbbi terén nincs megkötés, bármeddig feltornászhatjuk a karaktereinket, közben pedig az ellenfelek is igazodnak hozzánk.

6.
6.
markoci555
ja hogy akkor az nem is volt hivatalos, nem baj:) nekem nagyon tetszik, bárcsak nyomhatnám vele én is
4.
4.
AbsurdShark
Jól néz ki a játék ahhoz képest, hogy nagyot lép a szokványos BL játékstílustól. Nem mellesleg a véletlenül generált küldetések biztosan jobbak, mint a véletlenszerűen generáltak. ^^
2.
2.
Most elkodolkodtam, hogy vegyek egy iphone-t, ha lejár a hűségidőm. Egy kérdés: lehet normálisan játszani egy ilyen játékkal egy 4 colos kijezőn? Előre is köszi.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...