Aratja a pénzt a Star Citizen

  • Írta: InGen
  • 2012. október 26.
  • Hír
Link másolása
A Kickstarteren már több projekt bizonyította, hogy a klasszikus PC-s műfajokra igenis kíváncsiak még az emberek. Talán azonban eddig semmi sem tudta úgy megmozgatni a tömegeket, mint a legendás Chris Roberts által készített űrszimulátor, a Star Citizen.

Chris Roberts, a legendás űrszimulátor készítő a Star Citizennel szeretne visszatérni a játékiparba. A projekt azért különleges, mert nem kizárólag a jónép pénzéből készülne, ráadásul nem is kizárólag a Kickstarteren tartják ki a kalapot. A gyűjtés már korábban elkezdődött Roberts saját oldalán, ahonnan eddig 1,5 millió dollár jött össze.

Később, miután a weboldal gyakorlatilag már nem bírta a rajongók rohamát, kezdték csak el Kickstarteren is a gyűjtést, ahonnan eddig több mint 600 ezer dollár került elő. A kettőt kombinálva tehát túl vagyunk a 2 milliós célon, habár egészen 5 millióig tűztek ki extra várakozásokat a készítők.

Ahogy azonban azt az előbb írtam: a Star Citizen csak részben készül a mi pénzünkből, ezek mellett befektetők is tesznek bele némi lóvét, sőt, a gyűjtés tulajdonképpen azért zajlik, hogy őket győzzék meg arról, még mindig van igény igazi keményvonalas PC-s űrszimulátorra.

5.
5.
Ecneb
A modellezők nem kevés időt ültek a gép előtt, mire azt az anyahajót összerakták!
4.
4.
Cuppak
Nagyon jó játék lesz! A játék nagyon részletesen néz ki :O
3.
3.
joshfeed
Nagyon zsírul néz ki és jó lenne már egy star wars-freespace pótló.
1.
1.
markoci555
én a freespace-el szerettem bele az űrhajós szimulátorokba, nem tudom ez milyen lesz
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...