Traileren a Paper Mario: Sticker Star

Közel háromperces gameplay előzetest kapott a Paper Mario: Sticker Star. Bár játékmenetét tekintve az egyik legötletesebb Mario-játékkal van dolgunk, a Paper Mario-szériát ritkán láthatjuk viszont: a Nintendo 3DS-en is most először mutatkozik be a sorozat.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#16
#15: Valami olasz vízvezetékszerelő, valami nintendő nevű vállalatnál.. Mitől ilye nagy szám ez a csávó? o.O
#15
#13: nem, még tényleg nem játszottam marioval. Eddig barlangban éltem, most ismerkedem az internettel is. Meg mi ez a gamekapocs, egyáltalán ki az a Mario?!! DD
#14
#13: Nem játszott mario-val? létezik ilyen ember? :D
#13
#12: Lehet, hogy a sok tápos tizenéves COD-ozik, mert akkora agyi kapacitásuk van, hogy csak arra elegendö hogy egymást lőjjék!!
Amugy a mario nem gyerekeknek valo, szerintem te még soha nem játszottál mario-val!Le merném fogadni, hogy egy mario játékot sem tudnál végigjátszani!
:D
#12
Marioval még játszik valaki?! Úgy tudtam a tizenévesek is inkább már Cod-oznak.
#11
Én szerintem megveszem, azért mert 3ds , kiváncsi leszek mit hoznak ki belőle, meg legyen szerencsém a paper mario-hoz. De nekem a Paper Mario, tucatnyi Mario sport és Mario party 1-2 rész erejéig, ezek a szériák nekem nem jönnek be. Nem bírom a wii sports-ot, legtöbb pokémont, és a látottak alapján számomra a Nintendo Land nagyon gagyi lesz, elfelejthetnék a mii-ket örökre, nagyon sz***ok. Sims utánzatokat nem tudom hovarakni. Metroid nem rossz, de jobban rágyurhatnának erre a stílusra mint a zelda esetében, vagy a Metroid vagy teljesen másik ehhez hasonló játéknak legyen akkorra hipe-ja mint a Halo-nak. Hipe-ot mondtam, nem élvezhetőséget, mert a 2 nem feltétlenül fedi egymást.
#10
Mario önmagában is felér kettő másikkal! ;D
#9
#8: elfelejtetted kétszer írni ;D
#8
MARIO!!
#7
#6: Miért ne?
#6
#5: Miért ne
#5
mindenki ismétli magát? am hangulatos!
#4
tuti vétel! :D
#3
tuti vétel! :D