Fikázd a Medal of Honort a Serious Sam 3-ért!

A Devolver Digital bejelentette, hogy száz Xbox Live-os Serious Sam 3: BFE-kódot sorsol ki azok között, akik nyilvánosan bírálják a Medal of Honor: Warfightert. Kétségtelen, hogy a kiadó húzása nagy port kavar majd, de mi átlátunk a szitán, és csupán piszkos marketingeszközről beszélhetünk.

A kiadó blogján olvashatunk egy szabad szájú felhívást, amelynek középpontjában az EA-féle Medal of Honor: Warfighter áll: "Ez egy újabb militarista shooter, ahol a fedezék a király, és a legtöbb ember ideje azzal telik, hogy egy fal vagy egy stratégiailag fontos, direkt elhelyezett akadály mögött lapít. Nem gyengén szar."

A Serious Sam 3 kiadója minden hasonlóan gondolkodó játékost arra ösztönöz, hogy nyíltan vállalja fel aggályait a "stagnáló modern, militarista shooter" ellen. A Twitteren használjuk a #SeriousSam3XBLA hashtaget, vagy írjunk egy szép kritikát a játék Facebook-oldalára. Ha kellőképpen földbe tiportuk az új Medal of Honort, tegyük össze az ujjainkat, hiszen lehet, hogy mi nyerjük a száz Xbox Live-os Serious Sam 3: BFE-letöltőkód egyikét.

Vajon az EA veszi a lapot, és csak poénnak fogja fel az egészet  (jó reklám ez nekik is), vagy a jogi osztályon időző, kiéhezett hiénáinak dobja az ügyet?

Tény, hogy a Serious Sam 3: BFE továbbra is egy agyatlan FPS, innovációt ebben a címben sem találunk. 

26 komment - szólj hozzá!