Fikázd a Medal of Honort a Serious Sam 3-ért!

A Devolver Digital bejelentette, hogy száz Xbox Live-os Serious Sam 3: BFE-kódot sorsol ki azok között, akik nyilvánosan bírálják a Medal of Honor: Warfightert. Kétségtelen, hogy a kiadó húzása nagy port kavar majd, de mi átlátunk a szitán, és csupán piszkos marketingeszközről beszélhetünk.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#26
bocsánat csak felkaptam a vizet ezen most :)
#25
Fikázzam a medal of honor warfightert a serious sam ért hát szerintem a serous sam egy nagy szar a világ leggszarabb játéka ezen is láttszik hogy a moh sokkal jobb ennél a genny játéknál és én azt üzenem a serious sam kiadojának hogy belehet kapni a ... mert szégyen amit csinálnak.
#24
#16: A Serious Sam nagy név volt és csak árnyéka önmagának? Miért is? Szerintem pont ez az a kategória, ami nem fog kimenni a divatból. Néha állati jó gondolkodás nélkül (vagy csak kevesebb agyalással) mészárolni egyet, szerintem ez az igazi kikapcsolódás. De ha másért nem, akkor azért jó "mert kell egy ilyen is".
#23
#14: Csatlakozonék! Nekem is bejött a MOH multija de...! Valóban egy kicsit elbaszták. Tudjátok mire hasonlít, egy az egyben HOMEFRONT. Kicsit gagyi a grafika és az efektek, béna a mozgás és ami a legjobban fájt az az, hogy beharangozták a FROSTBITE 2 motort és igazából semmi, de komolyan semmi sem rombolható!!! Ez volt a legnagyobb kamuzás a MOH multijával kapcsolatban. Mégis megvan a maga hangulata és egész jó kis meccseket lehet vele lejátszani.
#22
"Tény, hogy a Serious Sam 3: BFE továbbra is egy agyatlan FPS, innovációt ebben a címben sem találunk. "
Innovációt nem. Kihívást igen.
#21
MOH helyébe fognám magam és visszavásárolnám az összes box-os MOH-t és betiltanám box-on az nézhetne a Microsoft ha már megengedi hogy ilyenek legyenek O.o
#20
#18: Mimimi? :D
#18
#17: Erről a 20 év múlva dologról felvillant a fejemben egy "tökjó" kép, de inkább nem írom le xd
#17
Serious sam: futsz,futsz,kikerülgetsz,lösz.
Moh warfighter:futsz,fedezékbe bújsz,3mp-ként kihajolsz, és lösz, néha f-et vagy e-t nyomsz/ogatsz hogy valamit csináljon.
A kettö között a különbség, hogy a serious sam, stílusa szinte egyetlen fennmaradt tagja(meg a duke nukem), próbálja feltámasztani, visszahozni az ilyen játékot.
Az MOH warfighter meg picit a singleplayerre jobban koncentráló battlefield 3, annál is nagyobb mw3 beütéssel, és ezt a valaha volt rajongói nem díjazzák(ala értékelés).

Én egyiket sem támogatom. Ez addig így lesz, míg az akciót csak így tudják a maxon tartani, a változatosággal együtt. Legközelebb globálisan kb 20 év míg mátrix-szerü játékok kesznek mindenhol. Na ott te majd mozogsz majd úgy, hogy script nélkül kiugorj egy lezuhanó helikopterböl egy vasrudat elkapva, miközben lerugod valaki fejét. Addig csak így lesz igazi akció, akár fika, akár nem.
#16
Mindkettő nagy név volt anno, már csak árnyékuk önmaguknak. Egyiket sem veszem meg szóval kit izgat! :D
#15
Aranyos ötlet de cseszett nagy per lesz a vége. =/
#14
Hát nekem nagyon bejött a MOH multija. Haverommal már napok óta nem alszunk. Ez a fireteambuddy rendszer és a játékmódok szerintem sokat dobnak rajta.. és engem a single is megfogott nagyon..
#13
#6: én a Lurdy házban próbáltam ki és nekem sem tetszett. jó hogy nem vettem meg.
#12
Számomra ez az új MoH hatalmas csalódás volt, bár a legutóbbi borzalom után nem tudom miért is csodálkozom. Elég kockázatos húzás ez a marketing, a végén még egy jó kis pert is kaphatnak a nyakukba. Minden esetre attól, mert egyet értek a Serious Sam fejlesztőivel (már nem azzal, hogy rossz lenne ez a játékmechanika, csak azzal hogy maga a MoH szar), még ugyanúgy nem érdekel a játékuk ahogy eddig sem. A Serious Sam ideje már eléggé lejárt, és 0 innovációval nem tudom mit várnak az egésztől. De nyilván van benne pénz ha már megint jön egy új rész.
#11
az baj hogy a Serius Sam 3 sem lett egy olyan "húúú de jó játék",szóval ez FAIL.
ha 2 közül kéne választanom hogy melyiket toljam,egy harmadikat tolnék!
#10
Oszd meg és uralkodj, ha valaki ennek bedől az nagyon szánalmas illető lehet.
Ez annyira gyerekes üzleti fogás h már fáj, remélem más cég nem veszi át.
Am meg a MOH sokkal jobb Brand mint a Serious Sam .
#9
#6: Abban igazad van, hogy a mesterséges intelligencia nem lett éppen egy kincs... De bele lehet szokni. Összességében a játék, meglehet dobálni, de tetszett.
#7
#5: nem aggódj. itt mindig ez megy. nem emlékszel az mw3 vs bf3 "harcra"? de volt már itt több is.