Pachter: ennyi volt a Medal of Honornak

Nem elég, hogy az Electronic Arts is elismerte, csalódott a Medal of Honor: Warfighter teljesítményében, mára a sorozat menetrendszerű temetése is megkezdődött. Michael Pachter és elemzőcége szerint a Medal of Honor a Warfighter miatt garantáltan beleáll a földbe.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#130
Törölt felhasználó
És mellesleg a Medal of Honor Warfighter szerintem is szörnyű lett.
#129
Törölt felhasználó
Sziasztok!
Csak azt szeretném elmondani/leírni ,hogy ha az Otherworld élménymagazinról valaha is mondtam bármi negatívumot akkor azt most vissza szívjam.
Igazából sohasem utáltam az Otherworld-öt csak éppen ideges voltam és ezért írtam bármiféle negatívumot róluk.
Az igazság az ,hogy az Otherworld-öt tartom az egyetlen őszinte magazinnak ami az igazi, saját véleményét mondja meg.
Tény ,hogy nem értek minden kritikájukkal/élménybeszámolójukkal egyet,de hát egyéni véleménye mindenkinek van.
A lényeg ,hogy sohasem utáltam az Otherworld élménymagazint.:)
#128
#120: egyet értek a CoD sikere után mindeki ezt másolja és nagyon unalmas
emlékeztek arra amikor a megjelenő FPS-ek nagy része második világháborús volt?
most ugyanez van csak "arab/orosz modern warfare" van plussz szintlépések, DLCk, stb.
#127
#25: Ez kurva jó! Hullára röhögtem magam a srácok videótesztjén! Nagyon király! Bár én megvettem és játszom a multi részével és nekem bejött de amit mondanak az totálisan igaz. Nagyon sirály volt. Ajánlom mindenkinek. http://www.youtube.com/watch?v=3XdzywB-n64&feature=g-u-u
#125
Azt nem tudná valaki megmondani, hogy ha a bétában elérsz egy szintet ( 46-os) aztán megveszed a tejes játékot, akkor kezdtheted elölről vagy onnan folytatod ahonnan abbahagytad ?
#124
#120: Ha jól tudom e hónap 20-án jön ki épp egy hasonló játék Planetside 2 néven.
#123
#121: Ha lenne fogalmad arról hogy mennyi hülyeséget tömörítettél bele ebbe az 1 hozzászólásba... xD Lövedéknek fizikája omg xD Le is fagyna a szerver :D
#122
#119: No offense, de fogalmam sincs miről makogsz. Azt mondtam, hogy a Battlefield 3, Valamint az összes Crysis és CoD rész egy kalap alá vehető. Nem tértem ki se külön single, se külön multiplayer részre, a Battlefield 3 előző részeit (Battlefield 1942, Battlefield 2, Battlefield 2142) meg sem említettem. A Battlefield 3 egy hulladék, ezen nincs mit félreérteni, az elődjei (már ha lehet elődöknek nevezni őket) viszont hangulatosak és élvezhetőek.
Ha még mindig nem sikerült feldolgozni, kérlek tagoltabban fogalmazd meg mi is a problémád, úgy talán válaszolni is tudok rá. :)
#118: Az előző részei lehet, hogy inkább mentek taktikára, de a Battlefield 3 szvsz. sokkal inkább szól arról, amit randall13 leírt. :)
#112: Igazad van, sajnos kezdem én is magamat... :)
#121
#114: Taktika pedig igenis kell, mert vagy egymilliószor megtörtént már, hogy nagyon vesztettem a csapatommal valaki ellen, mert a másik csapatban volt néhány egy klánba tartozó. BF3-nál nem szükséges, de ha van az ellenfélnek, lehetetlen nyerni.

De még így sem ugyanaz. Két játék, melyböl mindkettönek nagy mennyiségü eladásai vannak. A BF egy játék, ahol azért a realisztikusság felé is haladnak, hogy pl. lézertöl nem látsz, ha a szemedbe süt, fizikája van a lövedéknek, az újratöltés nem annyira gyors, vannak jármüvek, és mindenféle fegyver, ami egy igazi csatában szokott lenni. A COD meg inkább a töltsünk újra 2mp alatt, kis pályán késeljük egymást.

Nincs értelme hasonlítani teljesen más a kettöt. Ha monhatnád multiban, hogy pl. ebbek jobbak a kocsik, az nagyobb pályát csinált, ennek meg jobb a grafikája. Nincs mit hasonlítani, mert a COD nem a grafikára, az autóra, és a nagy pályára megy. A singleplayer meg 5 óra, miközben a multi 1000+
#119
#115: Nagyon okos... -_-
Mert te azt írtad hogy a bf3-nak vannak részei... Én soha nem láttam hogy lennének. Én dlc-t láttam csak eddig, azt is a legmegyarosabb berkekben kiegészítö néven. Az meg elég hülyeség ha a Crysisnál és a COD-nál az elsö, meg második stb. rész, a BF3-nál meg a single, és a multi rész.
#118
Törölt felhasználó
A Battlefield tényleg inkább megy ki a taktikára csak hát ugye sok ember nem ,hogy össze dolgozna hanem az egyik balra a másik jobbra megy.
De ha Skype-on játszik az ember egy normális csapattal akkor nagyon jó.
Na meg a CoD-nál még így is nehezebb.
#115
#113: Említettem Battlefield 2-t? Olvasd el mégegyszer légy oly szíves. A Battlefield 3. szériájára viszont teljesen jellemzők a negatívumok, amiket felsoroltál. :)
#114: +1
#114
#113: Melyik szakmunkásképzőben szerezted a bizonyítványod? Játszottam BF-el, csak a begyöpösödöttek hajhásszák állandóan ezt a "taktikamárpedigkellabfhez" gondolkodást xD Eléggé szánalmas, tényleg rohadt nagy taktikákkal találkozik az ember a szervereken, ahol 64 emberből 64 mind más irányba megy. Vajon hány órás előkészületeket igényel az, hogy beszálltok 3-an egy autóba és megindultak az ellenség bázisa felé :\ Ha annyi jármű lenne a pályán ahány játékos, hidd el nem ülne senki sem az anyós helyére, mert mindenki szarik bele a taktikába, csak nem akarnak 8 kilométert gyalogolni. De azért tök vicces egy mondaton belül olvasni a BF-ről meg a taktikáról :D Na az ilyen emberek véreznek el elsőként egy RTS-ben.
#113
#111: Hehe hehe hehe há há. Facepalm.
Mer a bf2, és elötte lévö részei tök COD-odak voltak...
A BF-ben ha elöre mész és lösz, meghalsz. Jármüvek vannak, melybe többen beszálltok, mentek ellenfél bázisára, és sniperekkel a háttérben megbújva, taktikusan harcoltok.
Már bocsánat, de MI A KÖZE A BF-NEK A COD-HOZ AZ UTÓBBI 1 KAMPÁNYON KÍVÜL STÍLUSBAN?
#112
#111: Mint ahogy csinálja ezt mindenki itt... ;)
#111
#82: Megbocsáss, de a Battlefield 3, Crysis és CoD összes része ugyan abba a kategóriába sorolható. Idejöttél, megpróbálod ráerőltetni mindenkire a saját igazadat, nem számít az emberek hogy érvelnek, ezzel csak magadat járatod le. :)