Ingyen játszható a Counter-Strike: Global Offensive

A hétvégén ingyen játszható a Counter-Strike: Global Offensive, ha tehát eddig kétségeid voltak a játék megvásárlása kapcsán, most személyesen szerezhetsz pozitív vagy negatív tapasztalatokat róla. Az akció hétfő délelőttig tart, és azonnal nekieshetsz!

Noha a Counter-Strike: Global Offensive kapcsán sokan szkeptikusak, a klasszikus FPS legújabb változata jó lett. Színvonalas játékmenet, a jól bevált CT-terrorista felállás, új játékmódok, és rendkívüli játékélmény várja az érdeklődőket, legyenek azok veteránok vagy újoncok.

"A Counter-Strike továbbra is egy megbízható multiplayer eposz, ami vénekre jellemző, cinikus bölcsességgel tekint a regenerálódó életerővel és tömény arcade játékmenettel felvértezett új trónkövetelőkre" - írta Zoenn a Gamekapocs tesztjében.

Ugyanakkor szinte bizonyos, hogy akadnak olyanok, akik - talán aggodalomtól és félelemtől vezérelve - nem fizettek be a játékra, és pont egy olyan ingyenes kipróbálási lehetőségre vártak, mint ami éppen most zajlik a Steamen.

Bizony, az Electronic Sports World Cup végének apropóján a Global Offensive hétfő délelőtt 10 óráig díjmentesen játszható, mindössze egy Steam-fiókra van szükséged, majd némi türelemre, míg a játék letöltődik. Jó szórakozást!

A hírt Kerubnak köszönjük!

48 komment - szólj hozzá!