Ingyen játszható a Counter-Strike: Global Offensive

  • Írta: fojesz
  • 2012. november 3.
  • Letöltés
Link másolása
A hétvégén ingyen játszható a Counter-Strike: Global Offensive, ha tehát eddig kétségeid voltak a játék megvásárlása kapcsán, most személyesen szerezhetsz pozitív vagy negatív tapasztalatokat róla. Az akció hétfő délelőttig tart, és azonnal nekieshetsz!

Noha a Counter-Strike: Global Offensive kapcsán sokan szkeptikusak, a klasszikus FPS legújabb változata jó lett. Színvonalas játékmenet, a jól bevált CT-terrorista felállás, új játékmódok, és rendkívüli játékélmény várja az érdeklődőket, legyenek azok veteránok vagy újoncok.

"A Counter-Strike továbbra is egy megbízható multiplayer eposz, ami vénekre jellemző, cinikus bölcsességgel tekint a regenerálódó életerővel és tömény arcade játékmenettel felvértezett új trónkövetelőkre" - írta Zoenn a Gamekapocs tesztjében.

Ugyanakkor szinte bizonyos, hogy akadnak olyanok, akik - talán aggodalomtól és félelemtől vezérelve - nem fizettek be a játékra, és pont egy olyan ingyenes kipróbálási lehetőségre vártak, mint ami éppen most zajlik a Steamen.

Bizony, az Electronic Sports World Cup végének apropóján a Global Offensive hétfő délelőtt 10 óráig díjmentesen játszható, mindössze egy Steam-fiókra van szükséged, majd némi türelemre, míg a játék letöltődik. Jó szórakozást!

A hírt Kerubnak köszönjük!

48.
48.
alex512
Abba am senki nem gondol bele, h van olyan ember akinek mondjuk eddig nem volt meg egyik cs sem, de most ezt kirpóbálta és van olyan jó mint a korábbiak plusz jobb graf, pár új játémód és mivel így is olcsóbb mint a korábbi verzió ezért megveszi?? Én pl így vagyok vele. Nem születik mindenki úgy h cs:source van a steam accountján :D .
47.
47.
hl89x9
kipróbáltam nem rossz, de nem venném meg
amúgy a grafikán kivül van más változtatás is:
más hitbox, ha meghalsz akkor tudod irányítani az egyik életben maradt botot a csapatodból, új játékmódok, beépített teamspeak, ranglista és asszem fegyver stat is van stb.
46.
46.
Én azt mondom ,hogy megéri.
Nagyon sokat tényleg nem változott de a grafika jobb lett és raktak bele új játék módokat is.
De ami a lényeg ,hogy olcsóbb mint a Source!
45.
45.
Extol
Múlt héten L4D2 hétvége volt, hétvégenként valamit mindig ki lehet próbálni, habár még nem nagyon merültem bele, megvettem mert a -33%-al is fele annyiba került mint a dobozos verzió amiben még lemez sincs csak a kód.
44.
44.
shooter1234
Kipróbáltam, szerintem nem rossz, bár semmi új nincs benne a source -hoz képest. Az egyetlen egy új játékmód alapból az a gungame, a többi csak parasztvakítás. Pedig gondolkodtam hogy talán valami DM vagy esetleg TDM modot beraknak a kezdők örömére, de hát ez még korai lenne nekik is. Talán egy CTF meg még jó is lenne bent az alap mapokon.
43.
43.
robogo98
7 $=1400 max 1800
dobozosan 4500
Ennyi sok egy játèkra, mert szerintem nem ,de ti döntitek el hogy ez megèrie nektek vagy sem.
42.
42.
xI DaWe Ix
xboxra ilyeneket miértnem lehet csinálni :(
41.
41.
markoci555
ki kell próbálnom, köszönöm szépen a hírt
40.
40.
Edy92
#32: tipikus magyar hozzáállás komolyan mondom...németek azt se tudják hogy toborozzanak erre a gamere pár napig legyenek a legnagyobb csaták nincs sírás mindenkinek tetszik itt meg ezt látni :D
38.
38.
JoHnNiEE
hát gyerekek :D a sok fanyalgónak..
7 euroért még a hülyének is megéri :D nemhogy nektek! :D
37.
37.
Dark_Temptation
#35: ha nem szarkazmus volt akkor bocsánat.
35.
35.
randall13
#34: és még csak nem is érted
34.
34.
Dark_Temptation
#33: látom téged mint disszociatív személyiségzavarú activision pénzügyi tanácsadót ez érzékenyen érintett.
33.
33.
randall13
#31: Az intelligencia hiányzott eddig is a többi hozzászólásból, de hála neked már ebből sincs hiány! Köszönjük!!
32.
32.
Exinor
Ma már semmi sem jó senkinek. Itt egy lehetőség, hogy valamit kipróbálj INGYEN! hogy eldöntsd tetszik-e és megéri-e megvenni MAGADNAK, ehelyett csak öli egymást a nép. Minden játékra van valami alternatíva, ha ez nem jön be van másik.
Már rég leszoktam erről, hogy megmondjam kinek mi a jó és mi nem, felesleges billentyűkoptatás és csak a tüzet szítja. Próbáld ki, ha tetszik vedd meg, ha nem akkor meg ne foglalkozz vele, vagy próbálj értelmesen véleményt kifejteni (ez a legnehezebb...)

Én töltöm, teszek vele egy próbát.
31.
31.
Dark_Temptation
#28: már nem azért, de a cod még ennyi sincs. más skinnek és csá. ennyi az összes cod a cod4-hez képest és még is több millió ember megveszi, és még dlc-nek is kevés.
30.
30.
Mondjuk azért annyit hozzá tennék ,hogy olcsóbb mint a Source.
28.
28.
AnimeWarlord
Szebb grafika, új skinek... ennyi a global offesnvie a sourcehoz képest. Hát erre ésszerűen gondolkodó ember nem fog pénzt kiadni. Ez még DLC-nek is kevés lenne.
27.
27.
Nekem eddig ez a CS tetszik a legjobban.
Hogy miért azt nem tudom:)
26.
26.
Edy92
engem már csak 800 mega választ el :D
24.
24.
Necreon
2 napja ingyenes már, az utolsó percekben szólni... bár jobb később mint soha, az is igaz :).
23.
23.
Dark_Temptation
#14: nekem meg kurvára bejön az új dmc. játszottam minden résszel és nem értek veled egyet. ez az új dante meg minden felhajtás azért van mert átadták a ninja theory-nak. Mondjuk én is jobban örültem volna 1 nero vagy régi dante folytatásnak és az elején nekem sem tetszett de aztán egyre többet láttam meg belőle és egyre jobban tetszett.
21.
21.
Kerub
1.3-al kezdtem végigkövettem a szériát. Kb 2 éve leálltam vele, ezért sem vettem még meg a GO-t. Pont jókor jött ez az F2P hétvége mert újra kedvet kaptam a Sourcehoz, ezért mentem fel Steamre.

Szerintem nagyon sokat változott a játék, de ezek főleg apróságok. Máshogy müködnek a fegyverek mint ahogy megszoktam... kellett egy kis idő amíg belejöttem. Alapvetően pozitív a véleményem de azt nem értem hogy miért hagyták ki (ez idáig) az assaultot ami messze a legjobb pálya (szerintem).
18.
18.
razipapi
Egy próbát megér .. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...