Ingyen játszható a Counter-Strike: Global Offensive

A hétvégén ingyen játszható a Counter-Strike: Global Offensive, ha tehát eddig kétségeid voltak a játék megvásárlása kapcsán, most személyesen szerezhetsz pozitív vagy negatív tapasztalatokat róla. Az akció hétfő délelőttig tart, és azonnal nekieshetsz!
  • Írta: fojesz

Kommentek

#48
Abba am senki nem gondol bele, h van olyan ember akinek mondjuk eddig nem volt meg egyik cs sem, de most ezt kirpóbálta és van olyan jó mint a korábbiak plusz jobb graf, pár új játémód és mivel így is olcsóbb mint a korábbi verzió ezért megveszi?? Én pl így vagyok vele. Nem születik mindenki úgy h cs:source van a steam accountján :D .
#47
kipróbáltam nem rossz, de nem venném meg
amúgy a grafikán kivül van más változtatás is:
más hitbox, ha meghalsz akkor tudod irányítani az egyik életben maradt botot a csapatodból, új játékmódok, beépített teamspeak, ranglista és asszem fegyver stat is van stb.
#46
Törölt felhasználó
Én azt mondom ,hogy megéri.
Nagyon sokat tényleg nem változott de a grafika jobb lett és raktak bele új játék módokat is.
De ami a lényeg ,hogy olcsóbb mint a Source!
#45
Múlt héten L4D2 hétvége volt, hétvégenként valamit mindig ki lehet próbálni, habár még nem nagyon merültem bele, megvettem mert a -33%-al is fele annyiba került mint a dobozos verzió amiben még lemez sincs csak a kód.
#44
Kipróbáltam, szerintem nem rossz, bár semmi új nincs benne a source -hoz képest. Az egyetlen egy új játékmód alapból az a gungame, a többi csak parasztvakítás. Pedig gondolkodtam hogy talán valami DM vagy esetleg TDM modot beraknak a kezdők örömére, de hát ez még korai lenne nekik is. Talán egy CTF meg még jó is lenne bent az alap mapokon.
#43
7 $=1400 max 1800
dobozosan 4500
Ennyi sok egy játèkra, mert szerintem nem ,de ti döntitek el hogy ez megèrie nektek vagy sem.
#42
xboxra ilyeneket miértnem lehet csinálni :(
#41
ki kell próbálnom, köszönöm szépen a hírt
#40
#32: tipikus magyar hozzáállás komolyan mondom...németek azt se tudják hogy toborozzanak erre a gamere pár napig legyenek a legnagyobb csaták nincs sírás mindenkinek tetszik itt meg ezt látni :D
#39
#32: +1
#38
hát gyerekek :D a sok fanyalgónak..
7 euroért még a hülyének is megéri :D nemhogy nektek! :D
#37
#35: ha nem szarkazmus volt akkor bocsánat.
#35
#34: és még csak nem is érted
#34
#33: látom téged mint disszociatív személyiségzavarú activision pénzügyi tanácsadót ez érzékenyen érintett.
#33
#31: Az intelligencia hiányzott eddig is a többi hozzászólásból, de hála neked már ebből sincs hiány! Köszönjük!!
#32
Ma már semmi sem jó senkinek. Itt egy lehetőség, hogy valamit kipróbálj INGYEN! hogy eldöntsd tetszik-e és megéri-e megvenni MAGADNAK, ehelyett csak öli egymást a nép. Minden játékra van valami alternatíva, ha ez nem jön be van másik.
Már rég leszoktam erről, hogy megmondjam kinek mi a jó és mi nem, felesleges billentyűkoptatás és csak a tüzet szítja. Próbáld ki, ha tetszik vedd meg, ha nem akkor meg ne foglalkozz vele, vagy próbálj értelmesen véleményt kifejteni (ez a legnehezebb...)

Én töltöm, teszek vele egy próbát.
#31
#28: már nem azért, de a cod még ennyi sincs. más skinnek és csá. ennyi az összes cod a cod4-hez képest és még is több millió ember megveszi, és még dlc-nek is kevés.
#30
Törölt felhasználó
Mondjuk azért annyit hozzá tennék ,hogy olcsóbb mint a Source.