Sonic & All-Stars Racing - előzetes Rontó Ralph-fal

  • Írta: zoenn
  • 2012. november 3.
  • Videó
Link másolása
A videojátékos beütésű Rontó Ralph már a mozikban gerjeszti a kedélyeket, ám a barátságos karakter a Sonic & All-Stars Racing Transformedben is tiszteletét teszi egy játszható karakter formájában. A Sega nem bízza a véletlenre a kart játék promóját, friss videóval kedveskedik nekünk.

A Sonic & All-Stars Racing Transformed játszható karaktereinek listája bőven elegendő, annak ellenére, hogy egy jópofa versenyjátékról beszélünk. Valljuk be, Rontó Ralph egy kedvelhető figura, de korántsem annyira, mint egy másik pilóta, Danica Patrick. Lássuk, hogy a mozikban is menő Rontó Ralph miként muzsikál a Sega játékában. Megjelenés november 16-án PS3-ra, Xbox 360-ra, 3DS-re és Vitára, november 30-án pedig Wii U-ra. Később PC-s és iOS-es változat is várható belőle.

3.
3.
DON GONDOCS
Már az első része is fantasztikus volt.
2.
2.
hakydakillah
Crazy Taxi-nal jobb járgányt továbbra se látok a játékban.:-)

Azt rühellem a cégekben, hogy nem tudják fokozatosan kiadni a játékaikat. Ebben a stilusban már egy ideje nem született játék, most meg hirtelen jön ez, jon a Little Big Planetes, na és az a F1-es. Az ember hirtelen azt se tudja melyiket vegye :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...