Élen nyitott itthon az új Medal of Honor

Hiába a kritikák, a Medal of Honor: Warfighterre rengetegen rárepültek a megjelenés után, az Electronic Arts FPS-e a hazai játékeladási toplistát is bevette az első héten. Az újoncok közül remekül rajtolt továbbá a Forza Horizon, a FIFA Manager 13 már hátulról indult.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#35
Jah a graf az jó benne de azt pont nem a Danger Close csinálta hanem a Frostbite 2 trololol .Meg azérr az EA nem hiszem ezért kicsinálná a céget :-(
#34
#31: Pont ahhoz sok köze nincs a DC-nek, persze a látványterveket stb. ő hozták tető alá, de hát ez édeskevés.

A játékot még nem próbáltam, mert eddig semmi nem vett rá, hogy időt pazaroljak arra, hogy feltelepítsem. Nem látom mivel lenne ez több és jobb mint az elődje és mivel lenne jobb mint egy újabb CoD EA módra. Ha ilyen egy AAA kategóriás FPS 2012-ben akkor vannak gondok. Szerencsére azért a MoH-CoD pároson kívül vannak még FPS-ek. :)
#33
ja és az elején pedig úgyéreztem huhh gyerekek ez nem a 2010-es medal ez most télleg ütni fog ....de a végére a játék sajnos megöli maagát a hangula csökenéssel ,de etől függetlenül szerintem a pályák élvezhetőek csak azok is használnak néha olyan dolgokat ami egyideig jó de aztán uncsi pl a behatolás-os dolog ,de de töltelék pályákból se kéne annyi pl autós üldözés,vagy amikor csak lövünk egyet egyszerre és dől a nép.
#32
MOHWARFIGHTER=én megin hiányérzettel küzdöttem a végén pedig ....de lehet nagyok voltak az elvárásaim megin már nem tudom
#31
#30: bezárni nem fogják, mert hát a grafikája ill. a látvány világa mindenképpen elismerést érdemel, csak hát egy érdekfeszítőbb történetet kellett volna kitalálni hozzá
#30
lehet tippelni hányadik helyre esik vissza a következő héten
vagy azt, hogy mikor zárják be a Danger Close-t :)
#29
Mi folyik itt gyöngyösön?
#28
am fontos kösz de szerintem boxon egy picit kisebn pár mb-vel
#27
Egy boxot medig lehet böviteni pendrivevel?
#26
Nagy csalódás, tesztet láttam róla otherworld-ön. Lehúzták nagyon. Ne vegyétek szerintem!
#25
legalább a zenéje jó :D
#24
Úristen! Ennyire nincs igény a minőségre? Gondolom ha lenne egy felmérés kiderülne, hogy 12 és 16 évesek körében a legnépszerűbb...
#23
#10: Teljesen ártatlan poénnak szántam, habár szerintem teljesen egyértelmű, hogy nem vagyok oda a Battlefield 3. részéért (igen megvettem, igen játszottam vele sokat és bátran állítom, hogy ez nem egy "Battlefield" játék többé). A hozzászólásod alapján viszont nem engem kéne fanboynak titulálnod, hanem el kéne mélyedned a saját hozzászólásodban. :)
[Ui.: jól szerepelt a tesztelőknél, ne röhögtess...:)]
#22
#19: Nem azzal van a baj, hanem hogy egyből leszaroztad. Az egy dolog, hogy nem tetszik valami, de az nem jelenti azt, hogy szar. Csak ennyit akart mondani. Ergo a reakciód és a kifejezés-módodból következtetett arra, hogy 10 éves vagy.
#21
Danger Close készíthetne egy NFS-t, ahogy megoldották a kocsis részeket, respect.
#20
ac még nincs benne. na majd jövőhéten!
#19
#10: Nyilván akinek nem tetszik a bf3 az azonnal tízéves Call of Duty fan...
#18
#16: Az igaz van egy játékuk ahol van medkit, mentés, és löszer, az freddyd-szemmel már jobb mint az MOH ;)
#16
Én pedig esküszöm, hogy szerettem volna szeretni a játékot és drukkoltam, hogy végre legyen egy jó MOH, de borzalmasan gyenge lett. A multi még egész tűrhető, a fegyver testreszabása pedig egyenesen zseniális és ötletes ahogy megoldották, az is jó pont, hogy nem csak amcsik meg oroszok vannak. De a Singleplayer... Esküszöm a City Interactive jobbat csinál. De a Multi is olyan esetlen, valahogy nem sikerült ezt összehozni sajnos. És itt nem arról van szó, hogy nekem nem tetszik, ez objektíven nézve is baromi gyenge lett. A WoW-ot sem szeretem, sőt... de elismerem, hogy remek játék.