67 millió Gran Turismo-játékot adtak el

Brutális eladásokkal büszkélkedhet a Gran Turismo-sorozat, és persze a Polyphony Digital, eddig több mint 67 millió kópiát vittek haza az autóverseny-széria egyes darabjaiból. A legnépszerűbb a Gran Turismo 3, de régiónként változik, hogy melyik játék volt a legkeresettebb.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#18
#6: Bocs, a profilomat ezer éve csináltam, de nem tudom módosítani, pedig már sokminden változott azóta. A visszalépéseket sosem tudom megemészteni: GT2 200akárhány verda, használt autók is, GT3 szép grafika kb 100 verda, abból jó része a 26 féle Skyline meg Lancer, ez nekem valashogy nem fekszik. A GT túl japános: igaz, hogy precíz, de túl nehéz, ezért élvezhetetlen (főleg a 4), steril, nincs törésmodell. Forza: élvezetes, jó törésmodell, van kihívás, de sikerélmény is, sokkal változatosabb géppark + a Forza 2-ben jó taktikával 50% fölé juthatsz úgy, hogy nem vettél autót, és nem is tuningoltál, a nehézségi szintet meg úgy lövöd be, ahogy neked tetszik.
#17
#5: Úgy, hogy GT fan voltam, és a Forza-hoz pártoltam
#16
Imádom a gran turismo sorozatot , első rész óta játszom vele . Eddig az összes részt megvettem első nap , sőt , az 5. rész miatt vettem meg a ps3mat . De számomra az 5. rész egy baromi nagy csalódás volt .A prémium és nem prémium autók kidolgozása egy örök rejtély. Kb. a 4 részből átrakták az autókat az 5.be ... A realizmus teljes mértékét kormánnyal és valami rendes verseny üléssel lehetett csak kiélvezni , amire nem voltam hajlandó kiperkálni 150 rongyot . Bátyám külön épített magának egy gokart ülést , és vett egy G25öt , meg 5.1 dolby rendszert. Szerintem realizmusba messze veri a GT a forzat , viszont a forza 4. részével sokkal jobban elvoltam mint a GT5el . Ez van , én ennek ellenére tuti megveszem a 6. részt ! Remélem még sokáig sikeres lesz a GT sorozat
#14
#13: Igazi versenyzőket nem ér felhozni példának ugyanis te soha nem fogsz még csak hasonlót se átélni egy játékban mint amit ök a pályán. Nem tudom voltál e már gokartozni, ha nem próbáld ki.Csak ha 10kört mész rendesen már az sokkal nagyobb élmény mint amit bármilyen videojátéktól kaphatsz.
#12
#9: A Forza szimulátor? Te játszottál már a GT-vel?
#11
Gyerünk gyerünk!!! Tessék még fikázni egymást. Ezért olvassák az emberek a kommentárokat, nem azért, hogy olyanokat lássanak, mint pl: "Ez igen! Megérdemli" stb.
Én örülök, hogy ennyien szeretik ezt a játékot a nagy Nfs és társai dömping közepette.
Mondom ezt úgy, hogy Forzás vagyok.
#10
#9: Hát ezt jó embernek írtad. Mindig szimulátor kedvelő voltam, a gt4-el rengeteget játszottam és a forza 3al is a 4el már kevesebbet . Én nem mondtam hogy rossz játék a Forza sőt, De a gt sokrétűbb ha épp nincs kedvem a fő versenyeket nyomni akkor csinálom a jogsikat,special missionöket, rally-zok vagy csak böngészem a használt autókat meg ilyenek . Rengetek elfoglaltságot lehet benne találni ha épp nincs kedve az embernek belevágni 1 nagy versenybe. A Forzában semmi ilyesmi nincs sajnos. Maga a vezetési élmény pedíg mind két játékban nagyon jó úgyhogy nem is értem az érvedet igazából. Hogy jön ide a zene???? Mind a két játékban van zene.
#8
#4: HAHA, Monoton játékmenet és ellenérvként felhozod a Forzát!!!! Év vicce. Most Xboxom van úgyhogy Forzázok és tényleg egy remekül összerakott gyönyörű játék Nagy élvezeti faktorral de unalmas mert AZ monoton.
#7
Nekem a 4. tetszett a legjobban. Szerintem még mindig abban van a legtöbb játékórám.
#6
#4: meg azt mondja hogy keves auto... :D bar a profilod alapjan is latszik hogy igazi troll vagy :D
#5
Hogy tudod megemlíteni a retek forzád egy GT hírnél? :-D
#4
GT3 a legszarabb az 1 után. Kevés autó, monoton játékmenet. A Forza sorozat sokkal jobb.
#3
imádom mindíg játszok vele :)
#2
Bwuhaha Gran Turismo 3 FTW:D