Ninja Gaiden 3: Razor’s Edge - itt a launch trailer

  • Írta: zoenn
  • 2012. november 8.
  • Videó
Link másolása
A Team Ninja alaposan felfrissítette a Ninja Gaiden 3-at a Nintendo Wii U premierjére. Ez a játék számít talán a legnagyobb fricskának a rivális konzolok felé, hiszen minden benne van, amit anno hiányoltunk. Továbbfejlesztett M.I., fejlődési rendszer, új fegyverek és csonkolás. Hol az igazság?

A Ninja Gaiden 3: Razor’s Edge számos Wii U-specifikus funkciót tartalmaz. Természetesen kihasználhatjuk a GamePad érintőképernyőjét is, visszatér a Karma-számláló, az ellenség intelligenciája okosodott, és Ryu végre fejlődik is. Határozottan meg vagyunk sértve, amiért a legfontosabb fícsörök kimaradtak a másik két verzióból.

Az új változatban megtaláljuk az eddig megjelent DLC-ket, de lesznek itt új fegyverek és egy csábos női szereplő - Ayane -, mint új játszható karakter. A játék november 30-án jelenik meg.

4.
4.
voldi
Most tényleg ennyi különbség van a kettő között?
3.
3.
rossitibi
Szemétládák! Olyan ideg van bennem mikor nézegetem ezt a verziót! Mért mért mért kellett light-osra csinálni a másik 2 platformra????? Legalább most az egyszer adnának ki valami dlc-t amiben minden benne van!
1.
1.
ViktorG
csak wiiu ra jelenikmeg? :o
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...