Újabb részletek a Need for Speed-filmről

A Variety újabb részleteket szállított a 2014-ben mozikba kerülő Need for Speed-filmről, megtudtuk, hogy várhatóan ki lesz a másik főszereplő, még több stábtagról hullt le a lepel, és a sztoriról is hallottunk ezt-azt. Az Electronic Arts nagyon komolyan gondolja ezt a mozit, aminek szívből örülünk.

A Captain America-mozi Howard Starkja, Dominic Cooper lesz a Need for Speed-film másik főszereplője, legalább a DreamWorks azt szeretné, ha Aaron Paul mellé ő is csatlakozna - a tárgyalások jelenleg is zajlanak a Variety értesülései szerint. A mozit az Act of Valorról is ismert Scott Waugh rendezi a forgatókönyvet George Gatins írta.

Dominic Cooper (balra) és Chris Evans

A történet szerint Aaron Paul egy underground versenyzőt alakít, az úriembernek saját garázsa van, ahol kifejezetten illegális versenyzés céljából bütyköl autókat. Legjobb barátját egy verseny során megölték, ő pedig börtönbe kerül: ha kijut, bosszút akar állni. Cooper egy bizonyos Dino nevű srác bőrébe bújna a tervek szerint: ő néhai NASCAR-versenyzőként a kapcsolatait használja ki, hogy autós bizniszt építsen. Mellettük Imogen Poots neve merült még fel, aki autókereskedőként csencsel majd Paullal és Cooperrel.

A mozi 2014. február 7-én debütál, a producere Mark Sourian és John Gatins mellett az EA-s Patrick O'Brien lesz.

14 komment - szólj hozzá!