Cliff Bleszinskit akarja a Ubisoft?

  • Írta: fojesz
  • 2012. november 14.
  • Pletyka
Link másolása
Cliff Bleszinski sosem csinált titkot belőle, hogy az Epic Games elhagyása után esetleg más kiadóhoz igazolna, a legutóbbi tweetje után viszont azonnal megindultak a pletykák: úgy fest, a Ubisoft megkörnyékezte a neves játékdizájnert, méghozzá nem is akárhogy.

CliffyB a Twitteren árulta el, hogy a minap csomagot kapott a szállodaszobájába, ami különös módon egy feltöltött, Ubisoft-háttérrel felvértezett mobiltelefon volt. Egyetlen telefonszám van benne elmentve - lenne tippünk, kire csöröghet rá Bleszinski, ha él a lehetőséggel!

A történet azért érdekes, mert a pakk minden bizonnyal üzenetet sejtet, úgy fest, a Ubisoft megkörnyékezi a dizájnert, miután az néhány hete szakított az Epic Games csapatával. A kérdés: lesz-e mindebből szerződés?

A rejtélyes telefon - üzenet?

22.
22.
J Adam
21 Nem szeretem sem a cod-ot sem a bf-et nem az én stílusom az fps,katónás gamek közül ami nagyon jó lett szerintem a ghost recon future soldier meg az az egyetlen katonás játék ami még nem ment át agyatlan lövöldébe amiben lehet még taktikázni, az a baj a codokal meg a bfekel hogy a két játék szinte hasonlóságig egyforma,mondjuk bf3 probáltam de nem tetszet nagyon átment már az is agyatlan lövöldébe a és manapság ezért nem tetszenek a katonások :/
21.
21.
adam6751
#17: "Egyedül csak a gears első része volt nagyon jó"

Nem értem hogy lehet ekkora..."butaságot" irkálni hogy ha a 2.rész alapvetően sokkal királyabb volt mint az első.Olyan nem lehet hogy tetszik valakinek első rész de a második nem (legalább is a GoW esetében)...szerintem legalább is.
Lehet hogy meguntad a 3.részig de hülyeség azt állítani hogy az első rész az 1etlen jó. De nem zavar a véleményed.
Csak egy kérdésemre válaszolj:
Ugye nem szereted se a CoD-ot sem a BF-et?
20.
20.
markoci555
#18: a visszaböfögés csapja ki a sok metánt, szerintem nem a fing, ráadásul kiírtják az erdőket azért hogy legyen hely a növénynek amivel etetik őket
19.
19.
MrBenjamintoto
#17: Vedd már észre magad ember!
18.
18.
drakecsaj
#16: Az idezojel altalaban ironiat szokott jelolni... :D
Egyebkent elegge rohejes azt nezni hogy azon vitatkoztok kinek mennyit er a fingja. Amugy is a tehen fingja a legrosszabb, rongalja az ozonreteget :D
17.
17.
J Adam
Egyedül csak a gears első része volt nagyon jó,bár úgy látom hogy mai napig sok rajongója van annak de se baj vegyétek 10 rész után is ugyan ott fog tartani a gears of war mert semmi újítás,semmi fantáziát nem tudott és nem tud hozzá tenni Bleszinszki meg az Epic :) #6 #10 #12 Neked pedig külön gratulálok mert csak saját magadat minősíted a kommenteidel. :D :D :D
16.
16.
markoci555
#14: ez most ironikus volt? remélem, mert írásban nem jön át
15.
15.
Hubert Cumberdale
#12: és már lejjebb is alacsonyodtál annál a szintnél, ami az első kommentedben annyira zavart.. gratula ;)
14.
14.
Macccy
Hmmm, ja a Gears of War -ok tényleg "fantáziátlan szarok" szerintem is, persze ... És az előbb is említett komoly eladási mutatók is azért lettek, mert annyira "fantáziátlan szarok" hogy a kutyának sem kell. Jah és az Unreal játékokról már ne is beszéljünk ....pfff ki ez a fickó!? :))
13.
13.
deny055
#12: végülis csak annyi Gears of war 3-at adtak el mint az AC első 2 részéből...tényleg nyomi lehet a csávó....
12.
12.
Django
De lehet, hogy J Adam fingja meg nálad ér többet...
11.
11.
Hubert Cumberdale
#10: nem is akarom és mivel neki joga van azt a fickót leoltani úgy, hogy kb a fingja többet ér nála, így nekem is jogom van leoltani a srácot ;)
10.
10.
Django
#8: Figyelj már oda, hogy beszélsz te másokkal, neki ez a véleménye Bleszinski-ről, az enyémet inkább ne is akard, hogy leírjam!
9.
9.
Dreadlox
hírtelen azt olvastam, hogy "Clive Baker akarja az Ubisoftot" :D kicsit para lenne az összes game:D
8.
8.
Hubert Cumberdale
#6: te meg maradj a csörgőnél, ha nem értesz a nagyok dolgaihoz.
6.
6.
J Adam
Maradjon a hátsóján Bleszinki vagy menjen vissza az epichez,még pont ő hiányzik az ubisofthoz akinek nincs fantáziája meg semmi újítása.
5.
5.
Yanez
Szinte csak Ubisoft-os hírek vannak ma!
3.
3.
shifteeh
#1: úgy kevésbé mulatságos a név
1.
1.
markoci555
ubisoftot j betűvel kell ejteni az elején? nem is tudtam :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...