Tovább bővül a Sleeping Dogs

  • Írta: zoenn
  • 2012. november 14.
  • Letöltés
Link másolása
Ha eddig kimaradtál volna az eddig megjelent DLC-kből, akkor a Dragon Master Packot szeretni fogod. A mától elérhető csomagban minden megtalálható, ami eddig kijött a Sleeping Dogshoz, miközben a fejlesztők egy nagyobb DLC-t is terveznek új szigettel és friss sztoriszállal.

A Dragon Master Pack összegyűjti az eddig megjelent öt DLC-t, nevezetesen a Triad Enforcer Packot, a Police Protection Packot, a Martial Arts Packot, a GSP Packot és a Deep Undercover Packot. A csomag PSN-en, Xbox Live-on és Steamen is elérhető 640 MS Pontért vagy 5,10 fontért. A bővítményről az alábbi képek és videó tanúskodnak:


S ez még nem minden! Karácsonyhoz közeledve további letölthető tartalmak látnak napvilágot, mégpedig a Drunken Fist Pack, a Gangland Style Pack és a Square Enix karaktercsomag. Utóbbi azért is érdekes, mert a kiadó játékhőseinek gúnyájába bújhatunk a Sleeping Dogs főhősével. Lesz itt Hitman és Deus Ex is többek között.

 

Talán a legambiciózusabb csomag a Zodiac Tournament Pack, melyben Wei Shent felkérik, hogy vegyen részt egy bunyós bajnokságban, távol Hongkongtól. Új arénák, új ellenségek, valamint pöpec ruhák várnak ránk - az új történetről már nem is beszélve.

4.
4.
giga321
Drunken fist pack érdekel csak. Gondolom részeges box lesz. Ez az Adam Jansen ruha eléggé büntet.
3.
3.
IceColdKillah
Pont ma reggel töröltem le, mert már nem játszok vele.... Erre tessék! -.-
2.
2.
robogo98
Gangland style?
Kicsit véletlenül hasonlit a gangnam style ra
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...