Tom Hardy a Splinter Cell-film főszereplője

Az Assassin's Creed adaptációja mellett végre a Splinter Cell-mozi munkálatai is belendültek, a Ubisoft pedig bejelentette: a napjainkban méltán népszerű és felkapott Tom Hardy alakítja majd Sam Fishert a lopakodós játék filmváltozatában. A forgatókönyvért Eric Warren Singer felel.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#20
#19: nekem moziban kimaradt, és a DVD meg Blu-Ray premier decemberben lesz, de semmi gond :)
#19
#9: ŐŐŐ hát bocsi :D azt hittem már mindenki látta a filmet , tévedtem o.O , az biztos hogy én nem nézem meg még 1x.
#18
#16: igen tudom, ez meg is látszik.. (sry muszáj volt ellőnöm, mielőtt ellenem fordítja valaki ~ Oh míly csodás paranoia :))
#17
#16: Csak ha hozzám szólsz ;) :D
#16
#15: meg se merek már szólalni, valamiért úgyis kapok mindig a fejemre ^^
#15
#13: jó, akkor jelentsd fel bazze
#14
azért azt megnézném, hogy a kétajtós szekrény hogy fog két fal között spárgázni XD
mert a játékban azért Sam se volt egy hercules.
#13
#12: SPOILER!!!

az Arkham City végén meg Joker hal meg mégis elég nagy spoiler
#12
#7: Nem a külső hasonlóság szerintem a legfőbb szempont. Szerintem cloony szar sam fisher lenne. Batmannak is fura volt.

#9: Az nem spoiler, hogy a főgonosz meghal. Ezt a hülye is ki tudja következtetni, hogy vagy börtönben végzi, vagy megmakkan.
#11
#8: Batmanben végig neki szurkoltam :)

Amikor láttam, hogyan hal meg azt hittem felállok és kimegyek a moziból. Röhej. :D
#10
Emlékezzetek vissza, annak idején, amikor beszéltünk róla ki lehetne a filmes Fisher, én őt javasoltam! Nemhiába, megvannak a kapcsolataim... :D
#9
#8: kösz a spoilert...
#8
Eredetben nagyot nőtt a szememben persze Bronson is oda vág rendesen de nekem mint Bane:/ hát jónak JÓ volt de ahogy meghalt tiszta széééégyen.
#7
Tom Hardy nagyon jó színész, viszont Clooney jobban hasonlít Sam Fisher-re. :-) Inkább az előző részekből kéne csinálniuk egy filmet, ahogyan szogyenyi írta.
#5
#1: Azért ő már egy kicsit öreg az akcióhoz
Sztem piszok jó választás Hardy
#4
nagyon szeretem Hardy-t, főleg a Bronson óta
#3
Nagyon jó! Clooney is jó lenne, de hozzá az elegancia jobban illik, amit azért Sam Fisherről nem lehet elmondani annyira. Ebből a szempontból pedig Hardy sokkal jobb választás, és a színészi alakításban sem lesz negatívum.
#2
#1: Ezzel egyet tudok érteni, viszont kíváncsi vagyok rá így is, Hardy a kedvenceim között van jelenleg, szerintem nagyon profi színész.
#1
Szóval a Blacklist-re építenek. Súlyos hiba. Clooney-t kellett volna felkérni és csinálni egy filmet esetleg az első három játék történései közé. Én szerintem...