Göteborgban készül az új Need for Speed

Az EA vadonatúj fejlesztőstúdiót nyitott Svédországban, ami a beszédes Ghost nevet kapta. A csapat a jelek szerint egy eddig be nem jelentett Need for Speeden dolgozik - masszív ambíciók egy frissen alakult kompániától. Az autós cím természetesen a Frostbite 2 engine-t használja.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#20
Szívesebben olvasnám egyszer végre, hogy 2-4 év múlva jön a következő NFS, melyben a TDU1-2 és a Forza Horizon legjobb tulajdonságait fogják ötvözni egy sosem látott méretű szabadon bejárható világban, gyönyörű grafikával, több tízezer kilométeres úthálózattal, és az autózás több mint 100 éves történelmének összes lényeges típusával. Bónuszként bevonhatnák a "Road & Track" autós magazint, mint anno a TNFS készítésekor, vagy ha nem őket, akkor a "Top Gear"-t.

Na de ébresztő, langyos bilibe lóg a kéz... :)
#19
Istenem meddig akarják még ezt nyúzni? Hány szög kell még ennek a sorozatnak a koporsójába? Úgy csinál az EA mintha még ez lenne az autós játék definíciója. 10 év nekik semmit nem jelent hogy körbe röhögik őket. Kis taknyos usa-beli játékosok igényei rohadtul nem a standard akik még az agyonscriptelt játékmenet során is képtelenek veszíteni mert akkor már hiszti van.. Komolyan én Trip Hawkins és az egykori fejlesztők a Distinctive Software / EA Canada helyében sírnék mivé lett ez a franchise és az egész vállalat.
#18
Ha ott készül, akkor remélem tele lesz sok metal zúzdával! :D
#17
#6: Úgy gondolják hogy a tuningolós játékok ideje lejárt és inkább valami újat kéne csinálni, mivel nem lenne egy undergroundnak ismét olyan nagy sikere a mai korosztály számára. -Gyenge kifogások ezek, nem akarnak még egy összetett játékot készíteni-
#16
#11: Na nekem is valami hasonló skandináv metálos dolog jutott az eszembe, csak éppen az Entombed nevével.
#15
#11: Nagy lenne :D
#14
Én már egy Split/Second vagy Blur folytatásnak is örülnék addig az NFS is jó
#13
Szerintem ez a sorozat még mindig sokkal nagyobb fejlődésen megy keresztül, mint sok más "nagy" sorozat. Azt szerintem mindenki tudhatta előre, hogy ha a Criterion készíti, akkor hajazni fog valamelyest a Burnout sorozatra... Kicsit olyan is mint egy új NFS-Burnout hibrid. Én most nyomtam végig az MW demót PS3-on, szép, csillog, az irányítást szokni kell, de 3 perc után belejössz és élvezed. Ez erről szól, legyen egyszerű, az is boldoguljon vele, aki sosem vezetett, teljesen árkád az egész, ha csak 5 perced van lehuppanni elé, akkor is szórakoztat. Nem szimulátor, vagy hasonló, de nem is emlékszem, hogy az NFS sorozat valaha is szimulátor-magasságokba emelkedett volna... A 2-3. rész óta játszok a sorozattal (az első résszel csak a szomszéd srácnál játszottam, nekünk akkor még nem is volt számítógépünk), szerettem sok részét (az Undercover meg a régi Hot Pursuit 2 volt kivétel kb.), szerintem a mostaniak is megállják a helyüket.
Azt pedig remélem, hogy ha új fejlesztőstúdióban is hegesztik majd az új részt, akkor sem csak amatőrök készítik...
#12
Hát engem ez az új MW nem vett le a lábamról... pedig bíztam benne hogy jó game lesz. A Hot Pursuit után ez egy kisebb visszafejlődés.
Nfs undercover2-t a népnek!!!
#11
Ghost néven Göteborgban :D WOW ha ezek után nem sötét erdőkben kell majd In Flamesre autózni meg se veszem :D
#10
szerintem csak a két jó csaj miatt kattoltam rá a képre, nfs már nem érdekel, én el vagyok underground 2-től carbonig azt cső, aki megunja az meg mehet world-özni, szarom tele az új részeket
#9
#8: és a PESnél?
#7
Bárcsak többet nem nyúlna a Criterion a NFS sorozathoz... Ellenben nincs gondom az MW-el, de tény, hogy az nem Need for Speed, inkább egy új franchise-ként kellett volna kiadni ezt a legutóbbi produktumukat, mert ezzel így rengeteg elégedetlen játékost szereztek maguknak.
#5
#3: Sajnos megmondták régebben már többször hogy nem gondolkodnak el egy ilyen témáju játékon mert "már nem divat". Gratulálok nekik innét is! -1
#2
Beindul a Burnout sorozatgyártás...
#1
K2 The HighestModerátor
Én nagyon jól mulatok az új MW-vel, csak bosszant, hogy optimalizálatlan. GTX 580, stb, stb és képes beszaggatni...ne már :) Egyébként kegyetlen nagyokat partizok benne :) Egy szó, mint száz...Jöhet az új rész.