5 hónap alatt készült el a Black Ops: Declassified?

  • Írta: zoenn
  • 2012. november 15.
  • Pletyka
Link másolása
Elgondolkoztál már azon, hogy miért láttunk eddig olyan keveset a PS Vitás Call of Duty: Black Ops - Declassifiedból? A Superannuation értesülései szerint a Nihilistic Software-nek csupán öt hónapja volt arra, hogy összekalapálja a handheld CoD-ot - aminek meg is lett az eredménye.

Nem lehet véletlen, hogy az Activision röviddel a PS Vita megjelenése után jelentette be a Call of Duty: Black Ops - Declassifiedot, s nem mutatott belőle semmit a nyári GamesComig. Lehetséges, hogy a kiadó csupán titkolózni akart, de aggodalmaink nem megalapozatlanok.

A Superannuation Twitter-oldalán lerántották a leplet arról a tényről, hogy a Nihilistic Software mindaddig nem igazán kezdhette el a Declassified munkálatait, ameddig a legutolsó munkája, a Resistance: Burning Skies a boltokba nem került. Utóbbi májusban jelent meg, s akárhogy is számolunk, a csapatnak csupán 4-5 hónapja volt arra, hogy elkészítse a kézikonzolos Black Opsot. Érthető, hogy az Activision minél hamarabb ki akart adni egy Call of Dutyt az új hardveren.

A magazin megjegyezte, hogy az eddigi legrosszabb Call of Dutyt a Treyarch követte el a harmadik résszel, a munkálatokra csak szűk nyolc hónapjuk volt, ráadásul öt különféle platformon kellett helytállniuk. 

Korábban is voltak árulkodó nyomok: a készítők hangsúlyozták, hogy a játék multira van kihegyezve, az egyjátékos kampány gyakorlatilag nem is létezik. Hogy mennyi igazság van a felvetés mögött, nem tudni. Az viszont biztos, hogy az első tesztek a porba tiporják a Declassifiedot - a Giantbomb nem volt rest 1/5-öt adni rá.

13.
13.
Game Fan
#12: MIÉRT? ISTENEM MIÉÉRRT? Imádom mikor ilyenek alapján fikáznak játékokat.. -.-'
12.
12.
kopic
http://www.metacritic.com/game/playstation-vita/call-of-duty-black-ops-declassified Mekkora szar lett -.- Ezek alapján simán eltudom képzelni, hogy 5 hónap alatt készült el.....
11.
11.
fules66
#10: Olyan játékról nem mondok véleményt amivel nem játszottam. Nekem is van 4 codom ezen kívül, de ez nem hozza azt a szintet ami elvárható lenne. Németországban alig vannak a multiban, állandóan szétkapcsol wifin és 3g-n is. Ha nincs más platform amin játszhatnál, akkor megéri, de ha van és egy box vagy egy pc után ezen kezdesz játszani akkor nem sok örömet fogsz benne találni. Aki meg agyon dicséri azt elvakítja az újdonság ereje hogy handhelden is tolhatja a call of dutyt. Mindazonáltal ellehet vele lenni de nem ajánlom, ez az első cod amit megbántam.
10.
10.
Fight!
9˙:
Megvan neked a játék? Nem kötekedés miatt, mert itt UK-ban, mindenki veszi mint a cukrot, és youtebos videóknál is csak dicsérik h mennyire jó a multija meg hogy a grafika is kb úgy néz ki mint a többi cod. Szal nemtudom, én eddig csak videókon láttam, nekem tetszett de az akkor sem adja vissza azt amit látnom kell.. Tehát nemtudom h érdemes lenne-e rá beruházni, én szeretem nagyon a codokat csak azért kérdem.
9.
9.
fules66
Nem csodálom az 1/5 pontozást, bár szerintem a tízes skálán se érdemel többet. A hangok olyanok mintha két serpenyőt püfölnének egymáshoz, az irányítás borzadály, a single rész kiképzés a multira. Ami meg számomra teljesen érthetetlen hogy hogy lehet egy handelheld címet multira készíteni, ami egyébként szintén semmit nem tud felmutatni. És ha fejlesztőknek erre 5 hónapnál 1 nappal is több volt akkor elég szégyen hogy csak ennyi sikerült.

8.
8.
DON GONDOCS
A 3 rész még a jobb részek közé tartozik és 5 platformra csinálták. MW2 csak 3 platformra azért is lett teljes siker.
Azért kíváncsi vagyok feltételeket kaptak a Declassified fejlesztői.
7.
7.
Csoola
Én azon lepődök csak meg, hogy a "nagy" konzolos részeket az utóbbi időben több idő alatt fejlesztették... Csak mert a végeredményeket ez kurvára nem tükrözi.
1.
1.
giga321
:D LoL , ez komoly mit ne mondjak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...