Trailer az Epic Mickey folytatásából

  • Írta: fojesz
  • 2012. november 17.
  • Videó
Link másolása
Vészesen közeledik az Epic Mickey 2 megjelenése, várjuk is nagyon, elvégre sok szempontból megváltozott a cím. A legújabb előzetes rövid ízelítőt kínál a videojáték formájában érkező Disney-meséből, a szemfülesek néhány gameplay pillanatot is elcsíphetnek majd.

Az Epic Mickey 2 úgy építkezik a Wii-exkluzív előd játékmenetére, hogy közben alaposan fel is forgatja azt: most már kooperatív módban is tolhatjuk a játékot, Mickey egér mellé Oswald is csatlakozik hozzánk Wasteland megmentése közben. A folytatás multiplatform, jön PC-re, PS3-ra, Xbox 360-ra, Wii-re és Wii U-ra is - Amerikában holnap, hozzánk november 23-án.

7.
7.
Aramisz93
A hírhez hozzászólva, nekem az első része is tetszett. Olyanoknak, mint én, aki ma is a jó kis platformereket keresi, igazi kincs ez a játék :)
6.
6.
Aramisz93
#2: Nem kell aggódni, a Bosszúállókban sem láttatok Miki egereket. Amúgy számomra meg nagy örömhír volt, lévén Lucas a világ leggyűlöltebb személyei közé tartozik, miután 3 szar filmmel sikerült elrontania, a világ egyik legjobb trilógiáját. De legalább a Disney teljesen tiszta lappal kezdhet
5.
5.
tDr1v3r
#2: A Disney-é a Marvel meg a Miramax is... de nem értem, hogy hogy jön ez a téma ide.
4.
4.
Csoola
#2: Ez ok, de mi köze ennek a hírhez?
2.
2.
Donpedro
Vészjósló számomra hogy a Disney felvásárolta a Star Wars jogait, csak a Hasbro-t ne vegyék meg :/
1.
1.
Edy92
El lehet lenni benne, csak kicsit komplikált az irányítása meg kis hátrány néha nem tudni mit kell csinálni 20 éves fejjel barátnőm 19 de nem vagyunk hülyék még is ez volt :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...