Ingyen Metro 2033 jár a Last Light előrendelőinek?

  • Írta: fojesz
  • 2012. november 19.
  • Pletyka
Link másolása
A THQ jövőjét tekintve kulcsfontosságú lehet a Metro: Last Light szereplése, nem lenne meglepő, ha a kiadó minden létező fegyvert bevetne az új FPS népszerűsítésére. Noha hivatalos bejelentés még nincs, úgy fest, a Last Light előrendelői ingyen megkapják a Metro 2033-at.

A Fusible találata szerint a THQ bejegyeztette a GetMetro2033free.com és a FreeMetroGame.com domainneveket, és bár a kiadó még nem jelentett be semmit, nagyon úgy fest, hogy a márciusban megjelenő Metro: Last Light előrendelői ingyen megkapják a Metro 2033-at ajándékba. A THQ jövője nagyjából három címen múlik, közéjük tartozik a Metro is, ezért muszáj biztosra mennie az eladásokat illetően.


Erre utal a Steam adatbázisát vizsgáló CDR-en található bejegyzés is, ahol az akció már szerepel. Árulkodó a "Metro 2033 December Giveaway" elnevezés és a "ProofOfPrepurchaseOnly" fizetési mód is, ezek alapján arra következtethetünk, hogy az előrendelők decemberben tölthetik le a PC-s és Xbox 360-ra megjelent elődöt. Hasonló xboxos kedvezményről nincs hír.

A Metro: Last Light PC-re, Xbox 360-ra, PS3-ra és Wii U-ra készül.

20.
20.
Jared
De istenem ps3-ra mé nem mé nem hogy***************************************************************** má meg a jó isten mivan a Sony ül a seggén vagy mi csináljon már valamit mer má elegem van hogy semmit nem adnak ki ps-re csak azt amit a Sony csinált .De sztem már lassan azt se fogják o.O
19.
19.
Gorre
Szerintem a '34 jobb volt, mint a '33.
18.
18.
TBO0
#16: Mesterműnek nem nevezném, de aki szereti a témáját, annak tényleg kötelező. Aki játszott a játékkal és tetszett neki a poszt-apokaliptikus hangulat, mindenképp olvassa el, nem bánja meg. :)
17.
17.
xxxgamer4ever
Az első részt nagyon szerettem, alig várom és remélem nem rontják el!
16.
16.
Skyer
#13: A könyv első része mestermű, aki elkezdi nem fogja tudni letenni.
14.
14.
giga321
#13: Ha szabad magamat és a játékot ÉS a könyvet reklámozni akkor ...

http://www.gamekapocs.hu/tag/giga321/blog/3108/fear_the_future

hátha valakinek megjön a kedve aki még nem olvasta ^^
13.
13.
giga321
#2: A könyvekből szerintem az első része a legjobb a 2. olyan mintha egy "DLC" lenne , persze az is jó de az első rész űberel mindent. A game meg pfffff .... mondani sem kell , ennél hangulatosabb játékkal még nem játszottam és remélem felveszi vele a tempót a last light.
10.
10.
Necreon
Nem tudom miből él a THQ. Komolyan. 3 éve jajveszékelés van hogy jajj csődbe megyünk, de ez a játék még megmenthet minket, ami a ....
Metro 2033 - nem hozta a várt eladásokat
Darksiders - nem hozta a várt eladásokat
Space Marine - nem hozta a várt eladások
Saint's Row 3 - nem hozta a várt eladásokat
Darksiders II - nem hozta a várt eladásokat
... és a lista folytatódik.

Most már vagy tessék abbahagyni a "bajban a THQ és csak ez segíthet" megfogalmazásokat, vagy kedves THQ, tessék szépen bedőlni. Legalább kapunk egy Dawn of War III-at ami nem 40 fizetős DLC-vel érkezik.
9.
9.
A Metro 2033 és 2034 a két legjobb és kedvenc könyvem!
A játékot is imádom meg is van eredetiben...ez is meg lesz:)
7.
7.
hedzsooo
#6: ...Ez a játék még nem jelent meg, így nem tudjuk biztosra, hogy mennyire lesz jó, de az a játék, amit mellé adnak majd ingyen valószínűleg, az nagyon jó, ha arra gondoltál. ;D Valószínű a Last Light is faxa lesz egyébként. :)
6.
6.
zimonyini
Jó ez a játék? Megéri beszerezni?
5.
5.
menjapipaba
Remélem kihúzza a szarból a THQ-t.
Ezerszer tartalmasabb játék egy codnál, még úgy is hogy nincs benne multi.
(Ez csak a én véleményem)

Cpt. Foley
nagyon aktív vagy mostanába...
4.
4.
paraszt
#2: XD
El nem tudod képzelni, mennyire igazad van, csak én a S.T.A.L.K.E.R.-rel vagyok így, hogy el kéne menni megnézni a Zónát, de lassan már nem lesz sok a különbség akár a Zóna, akár a 2033 Moszkvája és Magyarország között ha így folytatják... :/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...