Szavazz a Double Fine következő játékára!

  • Írta: zoenn
  • 2012. november 20.
  • Hír
Link másolása
Tim Schafer idén is a rajongók segítségét kéri egy roppant fontos kérdés megválaszolásában. Az Amnesia Fortnight projekt keretében a műértő gamerek dönthetik el szavazatok formájában, hogy melyik legyen a Double Fine következő játéka. A négy legígéretesebb alkotás megvalósulhat.

Az Amnesia Fortnightnak már hagyománya van a Double Fine berkein belül. Korábban olyan játékoknak szavaztak bizalmat a játékosok, mint a Costume Quest, a Stacking, a Once Upon A Monster és az Iron Brigade. Tim Schafer csapatának idén is számos játékterve hever a fiók mélyén - szám szerint 23 -, s most itt az újabb alkalom arra, hogy eldöntsük, melyik legyen a csapat következő alkotása. A legtöbb szavazatot kapott négy alkotáshoz biztosan elkészítik a prototípust.

Az eseményt idén a Humble Bundle-lel közösen zavarja le a Double Fine, s ha egy dollárral támogatod a céget, lehetőséged lesz szavazni a legígéretesebb alkotásokra. A csapat berkein belül nagy verseny alakul ki, hiszen két hét áll rendelkezésükre ahhoz, hogy elkészítsék a kiválasztott négy játék prototípusát. A munkálatokat élőben közvetítik majd, időnként pedig dokumentációs videókat tesznek közzé. A legvégén letölthetjük a játékok korai verzióit, néhány bónusz nyalánksággal megspékelve.

A legjobban sikerült prototípusok között is kiválaszthatjuk a legjobbat, amely nagy eséllyel kereskedelmi forgalomban is napvilágot lát - természetesen több hónapnyi fejlesztési idő után. Látogass el a Humble Bundle Amnesia Fortnight oldalára, és vedd ki a részed a vigasságból!

5.
5.
Raam989
Én Brütal Legend 2-t akarok!!
4.
4.
Cuppak
3.
3.
MadDragon
Én Psychonauts 2-t akarok. :(
2.
2.
Cuppak
Nagyon fasza, minden humble csomagot megveszek.. akár 1$-t is kaphatsz 5-6 játékot kb 75$-t sprólosz, én pár $-t szoktam fizetni, ők is és én is jól járok :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...