A DICE nem akar Battlefield-gyár lenni

Hiába négyéves a DICE legutóbbi olyan projektje, aminek a nevében nem szerepelt a Battlefield szó, a fejlesztőcég meggyőződése szerint a csapat nem Battlefield-gyár, és különben is vannak olyan készülőfélben lévő játékaik, amik nem köthetők a háborús FPS-hez.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#33
Eredeti cikk még nagyobb BS.

Soderlund was asked if it was hard to justify risks such as Mirror's Edge while Battlefield continues to set tills alight. He replied:

“Well it depends, right? Maybe it is and maybe it isn't. It's also important for us - the DICE guys are roughly 300 people in the Stockholm studio; not all of them are working on Battlefield things, and that's intentional, because we don't want to become a Battlefield factory.

"The minute we start saying 'you're going to make a Battlefield game for the rest of your life', they're going to go some place else. So for them to make great Battlefield games there need to be other things for them to do as well. That's why we have people who move around quite a bit. And then obviously we have a boatload of people that just want to make Battlefield because they love it.”

Solderlund added: “Same thing with the team in San Francisco that are making Dead Space. It's a stunning team and they're passionate about what they do, and they love making Dead Space. Then the answer's 'well, then make Dead Space'. Then we have to figure out how to sell it and make it successful."
#32
#26: Egyszerű FPS , jó Hardcore TDMel , rombolható környezettel . Elég nagy pályák ahoz hogy tudj is játszani , és ne öljenek meg 15mp alatt . BF3hoz volt szerencsém , szerintem 1 halom f*s . Szétspécizett tömegcikk . Konzolon játszottuk , és volt hogy squad TDmbe 16 játékos sniperrel játszott , legalább nem folyt ki a nyálam az unalomtól , és jó csapattal rommá lehetett szopatni a többieket . Töményen ennyi . Én a bad companyn kívűl nem veszek több battlefieldet
#31
#10: Én anno beadtam az alap változatot mint használtjátékot (ha jól emlékszem 6000ft-ért számították be) és megvettem helyette premium editiont.
#29
kvára nem kellene a bf-ből codot csinálni..
#28
Meme Mode ON:

Nem tudom eldönteni, hogy teljesen az agyukra ment a hideg, vagy csak Minket néznek hülyének?

Meme mode OFF

Komolyra fordítva a szót: 10 év alatt több, mint 10 BF játék és mindösszesen 3 más cím (forrás: http://dice.se/games ), kérdezem Én Tőletek, Mi akkor a DICE, ha nem BF GYÁR?! Ne röhögtessenek már, mert mindjárt sírva fakadok, elég béna marketing ez.....Ahogy Hofi mondta: Akárhogy fényezed, a szaga ugyanaz.....

Ideje lenne megnézni mit tudnak a Srácok, ha nem egy Militarista Shooter-t kell csinálni, lehet meglepődnénk (a Mirror's Edge 2 most nem ér, lássunk valami teljesen újat:) )
#26
#22: Bocsáss meg, de mit láttál a BC2-ben, ami annyira lekötött? :D Ha ez tetszett, akkor ajánlom a korábbi részeit, esetleg a 'csodálatos' BF3-at (igen, még az a förmedvény is veri a BC2-t), fel sem fogsz állni a számítógép elől. :)
#25
#24: Talán azért mert az egy annyira eredeti játék, amilyennel csak 10 évente 1x lehet találkozni.
#24
Egyébként mióta ekkora kult a Mirrors Edge? Oké, anno újszerű volt, meg új IP és nem valami újabb folytatás, de nem értem miért várja mindenki ennyire. Jó volt, jó volt, de nálam pl nem üti ki a hisztit, hogy miért nem jön már.
A Dice szerencsétlen meg mossa kezeit, nem ők tehetnek erről hanem az EA: ők is 2 évi váltásba fogják nyomni a BF / MoH párost mint a konkurencia a két CoD-ot.
#23
#13: Jaj de szar a DLC-ben a pályák mellett fegyverek meg járművek is lesznek, hát jó gecik...
#22
Bad Company lesz a következő BF amit meg fogok venni , a többi már nem érdekel . A 2. részével még mindig játszunk , pedig eddig FPS még sosem kötött le ... A mirror's edgere meg már nagyon várok , remélem nem rontják el a végét , úgy mint ahogy az első résznél tették . Az ahogy a környezetet és a színvilágot megcsinálták , az engem nagyon lenyűgözött anno
#21
#10: premium edition 11k (értsd: alapjáték + premium)
#20
De jó lenne egy Mirror's Edge 2 . Sokkal jobb lenne, mint máris egy bf4
#19
#10: Ha valamelyik PC-s játékos panaszkodik egy silány konzolport miatt, egyből le lesz hurrogva a konzolosok által, hogy ha nem tetszik vegyünk konzolt... Így erre csak azt tudom mondani: ha teljes BF3 élményre vágysz, szerezz be egy PC-t ;)
#18
Én most vettem meg PC-re a bf3 premium editiont és szerintem az alap pályák jobbak,mint az armoresld kill vagy a close quarters,az armored killel az a probléma,hogy nincs 32 jármű vagy,ha be akarsz szállni egy járműbe a társad leszarja azt...A close quartersel a problémám,hogy odq meg semmi taktika nem kell csak a hentelés... Az alap pályák a legjobbak! Bár elég nehéz áttérni xboxról 24 emberről 64 emberre,főleg amikor metron vagy 20 ember ide oda bassza a gránátot,de leglaább lehet revivelni :) Rem a következo generációs konzol támogat majd 64 embert vagy efölött!
#16
#13 megértelek
#15
#10: Nekem bejött az AK X360-on a kulcs az ne szálj ki a járműből és már jobb is mint bármelyik alap cq pálya
#14
Ennyi