Decemberben érkezik a Resistance Collection

  • Írta: zoenn
  • 2012. november 21.
  • Megjelenés
Link másolása
A Sony egyelőre az amerikai premier dátumát erősítette meg, ám a nyakunkat tennénk rá, hogy az európai megjelenés sem várat sokat magára. Az Insomniac Games FPS-sorozatának mindhárom része helyet kap a csomagban, s ezúttal a pontos DLC-felhozatallal is tisztában lettünk.

Azt már korábban is tudtuk, hogy a Resistance Collection a tél folyamán lát napvilágot, ám a pontosabb dátummal eddig a percig várnunk kellett: az Egyesült Államokban decemberben jelenik meg a Resistance: Fall of Mant, a Resistance 2-t és a Resistance 3-at tartalmazó gyűjtemény. Az európai premier dátuma még tisztázatlan, de reméljük, hogy idén még mi is részesülünk a jóból.

Az egybecsomagolt trilógia 39,99 dollárt kóstál majd, s pontosan ezeket a DLC-ket kapjuk meg az alapjátékokon felül:

  • Resistance 2 - Aftermath Multiplayer Map Pack
  • Resistance 2 - Skin Bundle
  • Resistance 2 - Wraith Skin multiplayer weapon
  • Resistance 3 - Brutality Pack
  • Resistance 3 - Survival Pack


Ha kíváncsi vagy a PS3 egyik legjobban sikerült FPS-sorozatára, de még nem volt hozzá szerencséd, kérd nyugodtan ezt a csomagot a Jézuskától!

13.
13.
biolencse
Ez a játék a kedvencem! Imádom mind a három rész összes másodpercét! Fantasztikus! Nem könnyû játékok, de ha az ember megtanulja reflexszerûen használni a fegyverek másodlagos tulajdonságait is és nemcsak lô, mint egy ôrült, akkor sokkal könnyebben vehetôek az akadályok. Engem alapvetôen a multi soha nem érdekelt. Teljesen leszarom a multis tartalmakat, de a második rész online co-op multija az valami ôrületesen jó volt. Rengeteget játszottunk a haverokkal.
11.
11.
MrBenjamintoto
Lehet megveszem. Az lenne a kérdésem, hogy a killzone és god of war collection kijött európában?
10.
10.
ikaralyos01
#9: Nem tudom....Én nem éreztem kifejezetten könnyűnek egyiket sem pedig mindegyiket normálon toltam. Persze nem vagyunk egyformák és már így 33-hoz közeledve biztosan a reflexeim is romlanak :D Ami viszont biztos, hogy egy érdekes alternatív világba kalauzol a játék amit szerintem nem szabad kihagyni.
9.
9.
Bred
#7: Én nem vagyok egy rambózós tipus úgyhogy egyes része könnyűek voltak. Az volt nehéz a 3-ban mikor egy kocsmát kellett bevédeni. Ott sokat dolgoztam a rohadt trófeáért :D
8.
8.
ikaralyos01
#1: Ha nincs meg egyik sem akkor ne habozz! Sokkal jobbak mint a Cod és társai.
7.
7.
ikaralyos01
#2: Nem valami nehezek??? :D Akkor te vagy egy fps isten vagy, vagy nem játszottál ezekkel a játékokkal.
5.
5.
Jared
Megvan mind a 3-om része és mindenkinek AJÁNLOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
4.
4.
Csoola
#2: Én most vettem PS-t és tegnap vetettem bele magam az első részbe, de elsőre nekem elég nehéznek tűnik, lehet, hogy a folytatások már nehezedtek.
3.
3.
kanos005
2.
2.
Bred
#1: Én játszottam a 2-vel és a 3-mal. Jó játékok csak nem valami nehezek még legdurvább fokozaton se. De azért egy próbát szerintem mindenképp megér.
1.
1.
JacoB
Egyszer ezt is be kell majd szereznem :)
Aki játszott vele az mit gondol erről a játékról ?:) érdemes megvenni vagy nem ?:)
Én egyedül csak a 3. rész Multi Betával játszottam ,az jó volt :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...