Leépítések a 007 Legends fejlesztőinél

  • Írta: fojesz
  • 2012. november 23.
  • Biznisz
Link másolása
Úgy fest, a 007 Legends újabb szöget jelentett abba a bizonyos koporsóba, az Eurocom óriási leépítésekre kényszerült az utóbbi időben. A hivatalos közlemény szerint az átszervezések a csapat többségét érintik, jóllehet igyekeztek a lehető legtöbb állást megmenteni.

A GamesIndustry International értesülései szerint jókora leépítésekre kényszerült a 007 Legends című játékot is tető alá hozó Eurocom, nem sokkal később hivatalosan is megerősítették ezeket az információkat. A cég közleménye szerint mintegy 50 embert bocsátottak el, ami az alkalmazottak többségét jelenti. Az átszervezések mentén a konzoljátékok iránti igény csökkenése miatt a csapat fokozatosan átáll a mobiljátékok fejlesztésére.

Az Eurocom neve ismeretlenül csenghet, pedig bizonyára találkoztál már vele. Az 1988 óta működő fejlesztőcég átiratok és licencjátékok hegesztésére rendezkedett be, már NES-re készített James Bond-játékot például, és a mai napig foglalkozik a témával, lásd a 2010-es GoldenEye 007-et vagy a 007 Legends-t.

Utóbbi csúfosan elhasalt a kritikusoknál, mi sem szerettük.

7.
7.
Lacee.
Ha már szar játékok készítőinek elbocsátásórl van szó, bezárhatnák a Danger Closet is. Hátha valaki más tudna végre egy jó MoH-ot csinálni.
6.
6.
Edy92
Menjenek is a levesbe, annyival kevesebb crapet termelnek ki magukból..
5.
5.
Lacee.
Na végre! Remélem be is zárják a stúdiót.
2.
2.
SCR3AMN00B
Egy ilyen siralom játék után nem igazán lepődtem meg..
1.
1.
DON GONDOCS
Pedig a fejlesztőkel semmi gond. r.i.p
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...