Élen nyitott itthon a Call of Duty: Black Ops II

  • Írta: fojesz
  • 2012. november 25.
  • Toplista
Link másolása
Az őszi dömpingben minden hétre jut egy slágercím, most éppen a Call of Duty: Black Ops II tarolta le azonnal a hazai játékeladási toplistát, míg a Halo 4 pedig még a dobogóról is lecsúszott.

Itthon is népszerű a Call of Duty: Black Ops II, a játék már az első héten a hazai játékeladási toplista élén kötött ki. Őt az Assassin's Creed III követi, a dobogó harmadik fokára pedig a LEGO Pirates of the Caribbean kúszott fel a tizenhatodik helyről. A Halo 4 részben ennek köszönheti, hogy az aranyérmét egy negyedik helyezésre cserélte, a World of Warcraft-előfizetői kártya pedig az ötödik lett.

A Guild Wars 2 még mindig hatodik, a Verdák 2 alapján készült játék a hetedik, utána az F1 2012 és az Euro Truck Simulator 2 következik, míg a legjobb tíz között a sereghajtó a Diablo III. A Call of Duty: Black vitás verziója, a Declassified a tizenhetedik helyen rajtolt el itthon. A teljes listát itt böngészhetitek!

  1. Call of Duty: Black Ops II
  2. Assassin's Creed III
  3. LEGO Pirates of the Caribbean
  4. Halo 4
  5. World of Warcraft-előfizetői kártya
  6. Guild Wars 2
  7. Verdák 2
  8. F1 2012
  9. Euro Truck Simulator 2
  10. Diablo III
64.
64.
CJgabor
#63: Nanana. "Eddigi kifogástalan részek" - ezt az eddigi CODokra érted?
Te a COD4 megjelenése óta egy másik bolygón éltél? A CODWAW óta csak hányadék, silány minőségű, szar CODokat dobálnak piacra, évről évre. Még az évek óta jelen lévő bugokat sem voltak képesek kijavítani... Az, hogy a BO2 milyen, nem tudom, de úgy sejtem ugyanolyan silány és egyhangú mint az MW3 vagy a korábbi részek... arra akarok kilyukadni, hogy nem ez az első szar COD, sőt...

#62: A 61. komment nem igazán arról szólt, hogy a COD milyen k*rva jó, épp ellenkezőleg, inkább arról, hogy annyira egyszerű és lebutított egy játék, hogy az agyhalottól kezdve a zseniig bárki tud vele játszani.
Ez a mainstream lényege, legyen az zene, film, játék vagy bármi más: az eladandó termék legyen buta, egyszerű, így nagyobb közönséghez juthat el és nem kell az agyadat használnod a felfogásához. A minőségre nem kell adni de a mennyiségre annál inkább - Profit. Csak hogy példával is érzékeltessem, hogy mire gondolok: agyatlan (akció?)filmek agyatlan karakterekkel; gondolkodás nélküli lövöldözős, hentelős, zéró taktikai érzéket igénylő játékok; idétlen, gagyi szövegű, mélyebb jelentésű tartalmat nélkülöző zeneszámok stb.
63.
63.
pi3c3
Anyám... Ki az aki pénzt ad ki ezért a hulladékért? Ostobák az ellenfelek, pocsék a grafika, iszonyat gagyi hi-tech cuccok... Mintha papírmasékra lődözne az ember kínai utángyártott sci-fi airsoft pisztolyokkal...

MedalOfHonor sokkal jobb lett, minden téren, no és akkor nem is beszéltem a Hitman: Absolution-ről vagy AC3-ról...

Röhej, hogy az eddigi kifogástalan részek után képesek voltak egy ilyen szintű xart összehányni... Szánalmas...
62.
62.
PAtr0n
#61: Ott a pont. Na ez a jó a CoD-ban, és pont ezé veszik.
Lehet róla mindent mondani, az utóbbi időben, de azt nem hogy szar. Lehet már unalmas sokaknak, lehet kcisit agyonhype-olt, de akkor is szórakoztatja az embereket és kész.
Mellesleg pont a Black Ops mert eddig újat mutatni, mind történetben, mind újdonságokban (abban inkább a második rész), az MW már a második résznél egy kihűlt hulla volt.
61.
61.
drat576
utoljára a CoD2 multijával játszottam online CoD-ot, de mivel nagyrészt ugyanaz a recept ezért gondolom nem annyira meglepő a siker, ugyanis a CoDok multija elég egyszerű, és a minimálisan befektetett energiát is jutalmazza, XP, szintlépés ilyen-olyan badge stb..és ez a kombináció egy nagyon addiktív produktumhoz vezet, ami nagyon sok embernek tetszik, ami pedig sok embernek tetszik az egy idő után mégtöbbnek fog, mivel 'amivel ennyien játszanak az biztosan jóó' és stb, a kisiskolások meg lerágják a szüleik fülét h ez nekik bizony olyan jóó lenne ha megvennék mert a Béla padtárs/kollega-tól délre a teremben mindenkinek megvan...viszont erre a multira 1 év alatt rá lehet unni (még a sok fizetett DLC-vel is) ugyanakkor ebben a rendszerben már annyira kényelmesen és pro-nak érzik magukat egyesek, hogy az évente kiadott új részeket/példányokat nagy örömmel veszik meg újra és újra a minimális vérfrissítés ellenében
60.
60.
Hubert Cumberdale
#59: Nem a singleplayer miatt azt elhiheted nekem. Most én is ismételni fogom magamat (bár én ezt csak egyszer írtam le) de ha innentől csak singleplayerrel adnák ki a codot, meredeken esnének az eladások, ebben 100%-ig biztos vagyok.
59.
59.
Grabowsky30+
Én nem szaroztam le! Sőt játszottam minden részével mw3ig minden részt végig is toltam, de meguntam és nem csak a codot hanem az összes ilyen jellegű fps-t! A COD sorozat lerakott még nagyon régen valamit az asztalra, csak éppen belekényelmesedtek a saját sikerükbe és a vetélytársak sem éppen kényszerültek rá, hogy valamiféle reformokat vigyenek véghez! Én igazából azt nem értem, hogy egy COD hogyan tudja minden részével elérni azt, hogy rekord eladásokat produkál amikor maga a program már rég nem egy kiemelkedő darab! Mellett meg MOH-ok megbuknak ami szinte ugyan azt tudja!
58.
58.
Hubert Cumberdale
#57: Nah, akkor szólj annak, aki segített ezt megfejteni, hogy a többiben is segítsen, mert nem írom le még egyszer.
57.
57.
TEEBEEX360
#56: A baj az ha szted is szar akkor mit akadsz ki azon hogy leszarozzák? Akkor nem kell elolvasni ha tudod hogy ez lesz itt. Jah amúgy meg szar a COD. :-D
56.
56.
Hubert Cumberdale
#55: Akkor magyarázd bele a kommentjeimbe a hülyeséged :DD
55.
55.
TEEBEEX360
#54: Aha! :-) Az meg baszott unalmas hogy próbálod meg magyarázni hogy a COD mekkora ász. Ide az ír aki akar, és azt amit akar. Vélemény. Tudod mi az? Fogadd el hogy valakinek nem tetszik. Pl a Halo-ra is azt mondják hogy szar. Én nagy Halo fan vagyok, és még se próbálom belemagyarázni az emberbe hogy pedig igenis az biztos nem játszottál egyel se szöveget írkálni. Fogadd el mások véleményét. Ez van. Azt menjél játszál a COD-al azt cső...
54.
54.
Hubert Cumberdale
#53: Most mond meg nekem miért fáj az, ha valaki már mocskosul unja, hogy minden cod hírnél leírjátok ezt? Egyébként nem mondtam, hogy nem értek egyet ;) Mégsem írom mindenhova ki, hogy "fúj cod, de unalmas már". Amúgy meg van annyi fps. Mit kell kiakadni azon, hogy a cod szar? Játszol mással azt cső...
53.
53.
TEEBEEX360
#51: Most mond meg nekem miért fáj az ha valakinek nem tetszik a COD? Egy teljesen átlagos agyon hype-olt fps-ről beszélünk. És képzeld az összeset kipróbáltam és az első MW-n kívül az összes gyenge. Ha tetszik ha nem ez a véleményem. Mindenkinek más.
52.
52.
Hubert Cumberdale
#51: És igen!! pontos J-vel írtam a kiráJságot
51.
51.
Hubert Cumberdale
#50: Te meg okoskodsz, de a fele kirájságomat feltenném rá, hogy az utolsó 2 részével 5 percet sem játszottál.
50.
50.
Grabowsky30+
#49: Beszólogatsz, de a választ te sem tudod! Nekem ezt akkor is nehéz elhinni, hogy a cod-ot ennyien harapják. Vagy, hogy picit tovább menjek ezt a műfajt ennyien szeretik?
49.
49.
Hubert Cumberdale
#48: Pont olyan unalmas, mint az ilyen kommentek. Minden cod hírnél van vagy 10 ilyen. Én sem értem, hogy miért nem unjátok még ezt.
48.
48.
Grabowsky30+
Komolyan nem értem, hogy mit esznek ezen a cod sorozaton még mindig! Nem mondom, hogy rossz, de semmi extra nincs már benne! Egy tök átlagos háborús fps. Ami mai szemmel nézve főleg annak fényében, hogy ez egy AAA-s cím mondhatjuk, hogy ronda! Nagyon túl van lihegve! Top10ben legalább 6 játék is jobb ennél!
47.
47.
Drazhar
#36: a tesztbe beleolvastam, de mivel spoiler-es inkább hanyagolom. majd dec. végén úgyis megtudom, én minden évben a téli szünetre rakom el az aktuális AC-t, és akkor nyomom ki :)
45.
45.
DON GONDOCS
A szokásos lista semmi extra. Néhány újabb játék hiányzik, de nem erről a listáról.
44.
44.
Hubert Cumberdale
#41: Lehet azért vannak a listán, mert ez egy eladási lista és nem Pharaoh top 10 listája ;) :D

Mindneki azt várja, hogy a kedvenc 10 játéka legyen ott, de közben pl a Lego potc meg a Verdák 2 is tök logikus, hisz akármilyen hihetetlenül is hangzik nem csak 20 év fölöttiek játszanak videójátékokat és mit vesz meg a szülő egyből a gyerekének? A gyerek akkori kedvenc filmjének a játékadaptációját. F1 rajongó is rengeteg van, (meg a játék amúgy is jó lett, érthető, hogy veszik), a többi MMO, amit megint rengetegen szeretnek meg az aktuális legnépeszerűbb AAA-s játékok folytatásai, egyedül az euro track szimulátor, ami lol.
43.
43.
Adamknight
#38: Nem mondtam hogy Szentírás, de ha tájékozódni akar, hogy milyen a játék (és nem spoileres videókat akar nézni róla), vagy torrenttel leszedni, akkor egy teszt jó kiindulópont.
42.
42.
AkosTorok88
41.
41.
Pharaoh
BO2 kritikám:

http://www.gamekapocs.hu/tag/pharaoh/blog/3633/call_of_duty_black_ops_2_egyjatekos_mod_elemzes

Szerintem jogos az első hely, legalább is a FC3 megjelenésig biztos! Halo 4-et és Diablo 3-at feljebb tenném, az AC3-on kívül pedig többi nem is értem mit keres ott! Van pár, náluk jobb 2012-es játék! Dehát ízlések és pofonok! (A mai világban, inkább pofonok!)
40.
40.
drat576
#37: az a baja h nem az első helyen áll :))
39.
39.
randall13
#29: Nem is szidja senki lol xd
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...