Ki rendezze a Half-Life-filmet?

No, nem mintha bármi konkrét fejlemény lenne a Half-Life megfilmesítésével kapcsolatban, a sorozat írója azért elgondolkodott azon, kinek kellene megcsinálnia az adaptációt, ha a Valve végre áldását adja rá.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#40
A Half-Life mióta horror... Oké, headcrab, horror elem, van valamennyi, de sima akcióból éppenséggel még asszem több is van. Ez csak nagyon sokadik ízben horror, nem azon van a hangsúly, vagy ha igen akkor eléggé eltolták. Inkább Sci-fi, nagyon realista környezetben. Most mégis a horrort erőltetik itt. Gondolom a Half-Life 3 félelmetesebb irányt akar venni... (Nem ez az első "a HL horror" hír a készítőktől)
#39
#26: osztom a neveket
a sztori igazan jo es nem lenne erdemes elbaltazni foloslegesen
#38
Quentin Tarantino, ő lenne a jó választás sztem.... :D
#37
Törölt felhasználó
#27: ha!!! egyre gondoltunk :D
#36
Törölt felhasználó
#31: A t3 annyira jellegtelen szar volt (volt egy ket jo jelent pl a piszoaros verekedos resz az mulatsagos volt), hogy az mar beteges.
Szerintem uwe boll tokeletes adaptaciot cs belole .. :D
#35
#31: A Terminator 3 egy borzalmasan erőltetett jellegtelen maszlag volt egy szál szerethető, szimpatikus karakter nélkül. Talán a robot nőci jó volt gecinek, de a film a 2 után egy nagy nulla. :D
#34
#29: nyugi 18 vagyok és én nem a celebek, sztárok és sz*r színészek neveit jegyzem meg hanem a tudósok és feltalálók neveit, akik tényleg tettek valamit
#33
majd én

csörgess meg, Gaben, vizsgaidőszak után ráérek
#32
#31: akkor már inkább James Cameron a T2-vel, nah az jóóó volt, nekem a 3 nem igazán tetszett pedig az első két részt imádtam
#31
Del Toro? Ha horrort csinalnak egy akkora tortenettel rendelkezo sci-fi tortenetbol mont a Half-Life akkor elashatja a Valve magat. Ide olyan rendezo kell aki a remek tortenetet osszehozza a latvannyal. Pl Jackson es Scott keverek.
Andy Vajna sem renne rossz a produceri szekbe. A Terminator 3-al szinte tokeletes munkat vegzett.

A HL- nak az egyik legjobb sci-fi tortenete van, es ha a Valve ezt tudja nem egy szar egyestes amerikai szenbyet dib ossze happy end-el hanem legalabb egy komplex trilogiat sok csavarral hunek maradva az eredeti s torihoz
#30
#21: pontosan, abban tényleg néma maradhatna drága Gordon cimboránk ^^
#29
#28: nyugi, ez 11 évesen még nem gáz.
#28
egy rendezőt sem tudok a világból :) színészek neveit sem jegyzem meg, örülök ha a címet meg a történetet tudom fejben tartani (persze nagy klasszikusokon nem kell gondolkozni hogy volt mi volt)
#26
Ha nem én, akkor Ridley Scott, Peter Jackson, James Cameron lehetne az - a nagy nevek közül , aki képes lenne jó mozgóképet készíteni a HL-ből.
#25
Törölt felhasználó
#14: hm, jó választás lenne ő is!
#24
guillermo del toro a másik választásom
#23
#20: Olyan videómánia lenne :D.

Szerintem egy Half-Life film csak lehúzás, föleg az új grafikai motor tekintetében. Aki nem fan, minek nézi meg, ha igazi játékban is ugyanazt kapja, csak kihívással-amiért játszanak vele. Nameg vagy 10x hoszabb játékmenettel.
#22
Tarr Béla akkor legalább 20 órás lenne :D
#21
#20: Vagy kovi ;)