Apróságok a Bungie új játékából

  • Írta: InGen
  • 2012. november 28.
  • Hír
Link másolása
A Bungie új, Activision számára készülő játékára valószínűleg a "szivárgások" játékaként fogunk emlékezni. Nem csak, hogy az eredeti szerződés kikerült, most megtudtunk néhány részletet a designdokumentációból is.

A Bungie alapítója, Jason Jones elárulta, a Destiny néven készített játék mindenkiből előhozza majd a belső 7 éves énjét, úgy fogjuk magunkat érezni, mint a gyerekek. Ez egy misztikus, nagyszabású kaland lesz, ugyanakkor olyan, amit egyszerű elkezdeni, és gyorsan kötődünk majd hozzá - példának a Star Warst hozta fel.


A kikerült dokumentumokból azt lehet megtudni, hogy a játék a Földön játszódik, 700 évvel a jövőben. Egyetlen város maradt fent a Földön, a Naprendszert pedig teleszemeteltük az idők során. Bolygónk felett lebeg egy Traveler néven futó idegen űrhajó, melynek célját vagy eredetét senki nem tudja, azonban ő védi meg a Földet a különböző támadásoktól. Eközben furcsa, veszélyes idegen lények kezdenek el bemászkálni a Naprendszerbe az univerzum széleiről, akiknek egyetlen célja, hogy elpusztítsák az utolsó várost.

A szivárgásra reagálva a Bungie gyorsan kiadott egy concept artot, melyet fentebb láthattok.

Update! Az IGN magazin jóvoltából további conceptek landoltak nálunk. Ütős a kicsike!

14.
14.
tabu3x
Ahány art, annyi érzés, de szinte mindegyikről beugrik valami. Közös vonásként az, hogy ezt már láttuk valahol:-)
De nem baj ez, ha ilyen komplex lesz a végtermék akkor az mindenek fölé emelheti, szóval szerintem jó az irány.
13.
13.
Scoo
Csak ne nézzenek 7 éves gyereknek. Komoly sztorit és játékmenetet akarok, nem pedig Star Wars clone wars-t. Mindenesetre nagyon bizakodom, de még nagyon messze van.
12.
12.
shifteeh
#9: holy molyT micsoda felismerés! de tényleg! :D
11.
11.
Hubert Cumberdale
#10: egy az egyben ugyan az, csak kicsit átalakítva.
10.
10.
abydos
Lemaradt a GK-ra feltöltött verzió, hogy pontosan melyikre is gondolok :) http://www.gamekapocs.hu/media/galeria/jatek/6/6420/10869/179409_orig_1PlnG.jpg
9.
9.
abydos
Ez a koncepció rajz kisértetiesen (plagizálisan (márha nem ugyanaz a készítője a rajznak, mint az eredeti forrás)) hasonlít erre: Kép 1:
Kép 2: http://cache.gawkerassets.com/assets/images/9/2011/11/6821b0783c82c1596d89480843c143a7.jpg Tehát a C&C Tiberium FPS koncepciórajzáról van szó :)
8.
8.
felegyi
Mass Effectből is egy vonással...
7.
7.
markoci555
manapság nagyon nehéz teljesen új dolgot kitalálni, ez sem az, de nekem tetszik
6.
6.
br1Koo
Kicsit killzone-os, de nekem arról az idegen űrhajóról a föld felett egyből az jutott eszembe, hogy maga a felállás nagyon hasonlít a halo-hoz, nem nagyon szakadtak el attól, ami nem baj mert nem rossz a sztori. :)
4.
4.
zoenn
Újabb conceptekkel frissítettük a hírt.
3.
3.
Ótvar
#2: Red Alert 3 & Killzone keveredése ... tetszik nekem is :)
2.
2.
Csoola
A látvány arra emlékeztet, mintha ruszki helghastok szállták volna meg a sarkvidéket.
1.
1.
Már hogy ne tudnánk ?! Az kérem szépen egy Asgard űrhajó és a 4-ek közti megállapodás értelmében látja el a föld védelmét, vagy ami maradt belőle ... :DDD Azok a furcsa veszélyes idegen lények pedig a Goauld-ok, pontosabban a Jaffa szolgáik . Ja és a főnöküket Anubisz-nak hívják... Csak kérdezzetek bátran ! :DDD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...