Apróságok a Bungie új játékából

A Bungie új, Activision számára készülő játékára valószínűleg a "szivárgások" játékaként fogunk emlékezni. Nem csak, hogy az eredeti szerződés kikerült, most megtudtunk néhány részletet a designdokumentációból is.

A Bungie alapítója, Jason Jones elárulta, a Destiny néven készített játék mindenkiből előhozza majd a belső 7 éves énjét, úgy fogjuk magunkat érezni, mint a gyerekek. Ez egy misztikus, nagyszabású kaland lesz, ugyanakkor olyan, amit egyszerű elkezdeni, és gyorsan kötődünk majd hozzá - példának a Star Warst hozta fel.


A kikerült dokumentumokból azt lehet megtudni, hogy a játék a Földön játszódik, 700 évvel a jövőben. Egyetlen város maradt fent a Földön, a Naprendszert pedig teleszemeteltük az idők során. Bolygónk felett lebeg egy Traveler néven futó idegen űrhajó, melynek célját vagy eredetét senki nem tudja, azonban ő védi meg a Földet a különböző támadásoktól. Eközben furcsa, veszélyes idegen lények kezdenek el bemászkálni a Naprendszerbe az univerzum széleiről, akiknek egyetlen célja, hogy elpusztítsák az utolsó várost.

A szivárgásra reagálva a Bungie gyorsan kiadott egy concept artot, melyet fentebb láthattok.

Update! Az IGN magazin jóvoltából további conceptek landoltak nálunk. Ütős a kicsike!

14 komment - szólj hozzá!