Apróságok a Bungie új játékából

A Bungie új, Activision számára készülő játékára valószínűleg a "szivárgások" játékaként fogunk emlékezni. Nem csak, hogy az eredeti szerződés kikerült, most megtudtunk néhány részletet a designdokumentációból is.
  • Írta: InGen

Kommentek

#14
Ahány art, annyi érzés, de szinte mindegyikről beugrik valami. Közös vonásként az, hogy ezt már láttuk valahol:-)
De nem baj ez, ha ilyen komplex lesz a végtermék akkor az mindenek fölé emelheti, szóval szerintem jó az irány.
#13
ScooModerátor
Csak ne nézzenek 7 éves gyereknek. Komoly sztorit és játékmenetet akarok, nem pedig Star Wars clone wars-t. Mindenesetre nagyon bizakodom, de még nagyon messze van.
#12
#9: holy molyT micsoda felismerés! de tényleg! :D
#11
#10: egy az egyben ugyan az, csak kicsit átalakítva.
#10
Lemaradt a GK-ra feltöltött verzió, hogy pontosan melyikre is gondolok :) http://www.gamekapocs.hu/media/galeria/jatek/6/6420/10869/179409_orig_1PlnG.jpg
#9
Ez a koncepció rajz kisértetiesen (plagizálisan (márha nem ugyanaz a készítője a rajznak, mint az eredeti forrás)) hasonlít erre: Kép 1:
Kép 2: http://cache.gawkerassets.com/assets/images/9/2011/11/6821b0783c82c1596d89480843c143a7.jpg Tehát a C&C Tiberium FPS koncepciórajzáról van szó :)
#8
felegyiModerátor
Mass Effectből is egy vonással...
#7
manapság nagyon nehéz teljesen új dolgot kitalálni, ez sem az, de nekem tetszik
#6
Kicsit killzone-os, de nekem arról az idegen űrhajóról a föld felett egyből az jutott eszembe, hogy maga a felállás nagyon hasonlít a halo-hoz, nem nagyon szakadtak el attól, ami nem baj mert nem rossz a sztori. :)
#4
zoennModerátor
Újabb conceptekkel frissítettük a hírt.
#3
#2: Red Alert 3 & Killzone keveredése ... tetszik nekem is :)
#2
A látvány arra emlékeztet, mintha ruszki helghastok szállták volna meg a sarkvidéket.
#1
Törölt felhasználó
Már hogy ne tudnánk ?! Az kérem szépen egy Asgard űrhajó és a 4-ek közti megállapodás értelmében látja el a föld védelmét, vagy ami maradt belőle ... :DDD Azok a furcsa veszélyes idegen lények pedig a Goauld-ok, pontosabban a Jaffa szolgáik . Ja és a főnöküket Anubisz-nak hívják... Csak kérdezzetek bátran ! :DDD