125 milliónál jár a GTA-sorozat

A Take-Two ügyvezetője boldogan jelentette be, hogy a világ egyik legnagyobb játéksorozata átlépte a 125 milliós eladott példányszámot. Még mindig nagyon keresettek a régebbi GTA-részek.
  • Írta: InGen

Kommentek

#14
PC-vel, konzollal, kézikonzollal, mobillal együtt? Én többre gondoltam volna.
#13
ha nem lenne ingyen az első 2 része, én megvenném :)
#12
#10: Sztem is a vice citynek volt a legjobb fílingje, és nem kizárható hogy a következő rész hasonló stílusú lesz, mert valszeg ezzel ők is tisztában vannak hogy mekkora hatást gyakorolt az a rész a gta történetében. Most valszeg azért esett a város los santosra mert sokan epekedtek a gta iv után a san andreas hangulatához így egyfajta kérést teljesítettek a rockstaros srácok. Liberty city meg már újra kivesézésre került a iv-be, úgyhogy érik az a vice city folytatás...
Mindenesetre most az 5nek is örülnék..:)
#11
Érdekes lenne tudni, hogy melyik részből mennyi fogyott és ez milyen megoszlásban volt a különböző platformok között.
#10
#6: A GTA San Andreas a GTA 3 era utolsó darabja. Érthető, hogy ott igyekeztek kihozni mindent a motorból és a PS2ből. Addig a GTA IV már teljesen más korszak. Teljesen új fejlesztőeszközt kellett írni hozzá, majd akkor ott volt még a játék elkészítése is. És azt te sem gondolod komolyan, hogy egy kezdeti technológiával majd lemodellezik a teljes bolygót milliméter pontosan pár év alatt. Amúgy is a IV és a San Andreas alapból más témára épül. Persze a Rockstar is látta hogy sok San Andreasos dolog hiányzik az embereknek ezért is tették már be a TBOGTba az ejtőernyőzést. Személy szerint amikor először GTA IVeztem és megeredett az eső csak néztem, hogy elővették a járókelők az esernyőt. És más hasonló apró dologgal tettették sokkal élet telibbé Libertyt mint amilyen San Andreas volt. Amúgy is hiába volt akkor San Andreas lényegileg a terült alig volt kihasználva.

Amúgy meg a Rockstar az utolsó csapat akinek a játéka megérdemli, hogy megjelenés előtt lehúzzák a 3 szereplő miatt. Személy szerint nekem csak egy dolog szúrta a szemem, mégpedig, hogy nem Vice City jön. Pedig az is megérdemelni a HD feldolgozást. Mai napig szerintem annak volt a legjobb hangulata.
#8
#5: Hát azért nem csak azt vették ki, repülők,bringák,vonatok,fizikai testre szabhatóság ,kicsi autó tuning,szerencse játékok. Nem mintha a 4 nem lett volna jó de én pl nagyon hiányoltam a zöld területeket belőle, kis vidék ,dombok ilyesmik. A 4 nekem kicsit egyhangú lett, de JÓ játék lett.
#7
4# Fejlödött, de el is lett vettek dolgokat. De ettől még nem modnható az hogy nem fejlödött csak a IV-ben inkább a realitásra mentek rá. Majd próbáld ki a GTA V-öt ha megjelenik:D Szerintem azok után már rossz szavunk nem lesz:D
#6
#5: De a város jelentősen kisebb lett, gyengébbek és monotonabbak lettek a fő küldetések, az egyéb dolgok meg egyáltalán nem voltak érdekesek. A város felfedezése sem érekelt, elég kevés eltérő helyszín volt a GTA IV -ben. Ebben az V -ben meg ez a 3 szereplős dolog nagyon rossznak ígérkezik, 3 szereplővel azonosulni.... Még ha csak Cooperative szinten kéne elviselni 2 másikat az oké lenne, de akkor nagy valószínűséggel a történet lenne eléggé gyenge. Remélem azért nem lesz igazam, bár a GTA Cod -hoz való viszonyítása elég szánalmas, mert a IV is gyengébb lett a SA. hoz képest mindenben, kivéve a grafikát meg a fizikát (meg esetleg a szinkront).
#4
#1: A SA. után visszafejlődött ez is. Ennyi.
#3
#1: Ennyi,tudnak fejlődni
#2
#1: +2
#1
"Mi a titok? Szerinte az, hogy nem kísérleteznek évenkénti megjelenésekkel, mint a Call of Duty."
+1