Drámai történetváltozás a God of War-filmben?

A Sony szabad kezet adott a God of War-mozi forgatókönyvíróinak, Patrick Meltonnak és Marcus Dunstannek, hogy ha szükséges, írják át Kratos történetét. Reméljük, erre nem kerül sor, s a film hű marad az alapanyaghoz.

A Fűrész-fimekről elhíresült Marcus Dunstan azt nyilatkozta a Shock Till You Drop magazinnak, hogy a Sony nem szeretne újabb Titánok harca- vagy Halhatatlanok-klónt a God of War-mozi kapcsán.

Kratos kalandja sokkal merészebb irányba megy el, Dunstan semmiképpen sem akar újabb véres-belezős, szandálos filmet, ugyan akció lesz benne dögivel, de a Sony inkább valamilyen eltérő dologra vágyik a műfajon belül.

Felmerülhet bennünk a kétely, miszerint a produkció távol áll majd a God of War szellemiségétől. A hírek szerint Kratos eredettörténetével lesz dolgunk, hasonlóan a Batman: Kezdődikhez, drámai változások is szóba kerültek, de ne szaladjunk ennyire előre. A Sony mindenesetre arra ösztönzi a forgatókönyvírókat, hogy a film térjen el a korábbi kardozós filmektől.

Kíváncsian várjuk, hogy mi sül ki belőle! Reméljük, nem egy elmerengős drámával lesz dolgunk a God of War-film személyében, mert akkor az írók alatt a máglyát személyesen gyújtjuk meg.

21 komment - szólj hozzá!