Drámai történetváltozás a God of War-filmben?

A Sony szabad kezet adott a God of War-mozi forgatókönyvíróinak, Patrick Meltonnak és Marcus Dunstannek, hogy ha szükséges, írják át Kratos történetét. Reméljük, erre nem kerül sor, s a film hű marad az alapanyaghoz.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#21
m
#20
#19: xD Hasonlóan vélekedem én is.Kratosnak könyörtelennek kell lenni,de az is jó lenne ha kiderülne,a hozzá nem értő nézőknek,hogy miért vált ilyenné!
Am én is Steve Austin mellett teszem le a voksot,szerintem ő volna az ideális Kratos szerepére. Vin Diesel alacsony,meg már kicsit a unom a "kocsi-baszós" filmjeit+nem is olyan a fejformája.
#19
Ha nem belezős, kúrós, el se kezdjék forgatni!
#18
Seagalt megnézném a főszerepben tarkopasz fejjel :D:D:D
#17
Mivel nem játszottam ezzel a játékkal sőt még csak hasonlóval sem nekem biztos fog tetszeni a fílm!Bár én sem szeretném ha valami romantikus drámát látnék majd!
#15
A Spartacus is véres-belezős szandálos film és mégis mekkora sikere van. Én is imádtam az első évadot. S kb. egy Kratos filmnek is úgy kéne kinéznie minimum.
#14
#13: igen de ezek közül akkor sem tudnám egyiket sem elképzelni ebben a szerepben valamint ebben a világban , de számomra ez a film már nem érdekes , ha egyszer elkészül azért kiváncsi leszek mit csináltak belőle , de teljesen negativan tekintek felé és remélem majd pozitiv csalódás lesz , de az eddigi infók alapján eddig inkább megint egy ratyi adaptáció lesz, én azt mondom inkább el se készüljön a film ha a játék címét gyalázza :)
#13
#11: lehet hogy hasonlítanak de jó színést keresnek nem hasonmást.Persze fontos hogy hasonlítsanak.
#12
#8: Jinbobo, léyszi akkor ha nem sikerült elolvasni idézem " Dunstan semmiképpen sem akar újabb véres-belezős, szandálos filmet"
#11
#10: Steve Austin ő sem illene oda , egyálltalán nem hasolít kratos-ra egyébként már több kratos imitátor is van aki szinte megszólalásig hasonlít , szerintem azok közül kellene egyet , bruce willis meg a hasonlók egyálltalán nem illenek bele abba a stílusba
#10
#8: Hülyén nézne ki a szikla fehérre mázolva :-D...ezek mind nagy színészek, de kétlem hogy őket akarják majd...Amúgy Steve Austin is tökéletes lenne úgy hiszem.
#9
#8: BruceWiliii! Ő kel és majd közben becsajozik és az új cím:
Kratos, ne add olcsón az életed, mert a végén az abc-ben árulják majd!
:D
#8
na várjunk, ez az ipse a Fűrész filmektől híresült el, igaz? Hát akkor nem hinném hogy vérmentes film készülne a GOW-ból, hisz a Fűrész filmekből is csöpögött a vér.
Még az is fontos ki fogja eljátszani? Vin Diesel? Bruce Willis:D vagy Rock? Szerintem Dwayne Johnson lenne az ideális választás Kratos szerepére.
#6
ez egy fos családi akció vigjáték lesz :D
#5
Rossz sejtésem van ezzel kapcsolatban... :\ Előre félek.
#4
#3: Totál igazad van!...Egy God of War filmnek épphogy a könyörtelen,vad brutalitásról kéne hogy szóljon.Éppúgy mint maga a játék is.
#3
Na mert a Titánok Harca aztán nagyon vérengzős biztos...

Pontosan arról kéne szóljon a film, amiről a játék, úgy, ahogy a játékban is mennek a dolgok, mert ilyen még nem nagyon volt. A 300-at senki ne hozza fel, mert hiába volt benne vér, abban kb csak vér volt de semmi brutalitás.

Ez lehetett volna az első igazi 18+-os fasza film ebben a témában, dehát ahogy nézem megint a 12-es korosztálynak kell gyártani egy n+1-edik FOST....
#2
a faszért nem tud egy producer sem hű maradni a játékhoz , ezért lett eddig mindegyik játékból fos film...........