Eredeti színészekkel erősít a Walking Dead-FPS

  • Írta: fojesz
  • 2012. december 2.
  • Bejelentés
Link másolása
Norman Reedus és Michael Rooker is elvállalta a Walking Dead: Survival Instinct munkálatait, így a Dixon-testvérek az eredeti színészek hangján szólalhatnak majd meg az FPS-ben.

Az Activision és a Terminal Reality bejelentette, hogy Norman Reedust és Michael Rookert is hallhatjuk majd a Walking Dead: Survival Instinctben, a színészek sorozatbéli szerepüknek megfelelően a játék főszereplőinek, Daryl, illetve Merle Dixonnak adják a hangjukat.

Mint ismert, a Walking Dead: Survival Instinct FPS lesz, megjelenése 2013-ban várható PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra. A játék elsősorban az AMC sorozatára épít, ugyanakkor annak az előzményeit fogja elmesélni a Dixon-testvérek közreműködésével. A játékosok Daryl Dixont alakítják majd.

7.
7.
Bako
Majd utólag kesergünk ha elcseszik, most várni kell! :)
6.
6.
waker8
Esélyes, hogy el fogják cseszni, a Terminal Reality eddig nem nagyon tudott jó játékokat csinálni, nem hinném, hogy majd most kezdik el. Pedig én is örültem volna már végre egy single playerre kihegyezett zombis mókának, de sajna ez van, köszönjük Activison :(
5.
5.
TheJoKeR
Neeeeeeeeeeee! Activision:( Tököm tele van az Activision adaptációkból. amit tudnak elcsesznek.:/ Imádnám a Walking Dead FPS-t pláne, hogy a kedvenc színészem lenne benne, de akkor is. Activision-t sem szólom le, mert adnak ki jó játékokat, de azok sajna nem adaptációkból születtek:|
Lásd legutóbb: Family Guy.
Mindegy, azért várjuk szeretettel, hátha....hátha:)
3.
3.
Hubert Cumberdale
Gondolom a számszeríj akkor alap fegyver lesz
2.
2.
levantine
Tehát akkor nem lesz benne coop.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...