Launch traileren a Paper Mario: Sticker Star

Noha a Nintendo karácsonya túlnyomórészt a Wii U-ról, jobb helyeken pedig a Wii Miniről szól, azért a 3DS-tulajdonosok is számíthatnak újdonságra az év vége előtt. Jövő héten érkezik az új Paper Mario.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#27
#21: Valszeg ezért ennyire mérges a 12-13 éves noob barátunk ! Keményen félre kell tenni azt az uzsipénzt , hogy megvehesse a legújabb codot , és a többi selejttel lőjék egymást 17,8 négyzetméteren . Más magyarázatot nem találok a végtelen sötétségére , amit egy ipari reflektorral sem lehetne teljesen bevilágítani .
#26
#25: Nincs ezzel semmi baj, nem jöhet be mindenkinek, én is csak az N64eset játszottam végig. Csak azért válaszoltam, mert nagyon úgy írtad mintha valami új dolog lenne.
#25
#24: Tisztaban vagyok vele, de csak kiprobalasra kaptam kolcson origami Mario-t anno, es hat nem tetszet, ez van :)
#24
#22: Látom te is otthon vagy a Paper Marioban, 12 éve létezik :)
#23
A 3DS-nek annyira gané a felbontása, hogy még a Youtube sem mutatja teljes képernyőn! :)))
#22
Haaaaat....ezt biztos nem veszem meg a 3DS-emre. Ilyesmire en nem adok egy petakot se, lehet ez a mai gyerkocoknek bejon de nekem nem. Lego Mario mikor lesz? vagy Mario Vs. Barby :))))))
#21
#14: Kezdetnek nem rossz, hogy most már Nintendonak hívod. Egyébként rohadt drágák a Nintendo játékok.
#20
#17: Látom a lényeg az, ami nem maradt meg
#19
YanezModerátor
#17: Azért fogalmazhatnál úgy,hogy NEKED szar és NEKED nem tetszik.Mert a többségnek mégis nagyon bejön.Akkor szerinted most ôk a hülyék?
#18
#17: *de nem az új szarok amiket eddig is rühelltem, meg az újakat is rühelleni fogom
fogalmazási hiba, előfordul :D
#17
#15: Nekem a legelső játékom mégpedig a Mario volt, de nem az új szarok amiket eddig is rühelltem, meg az újakat is rühelleni fogom. És nagyra van magának a Nintendo ilyenkor :)
Csakisezért, nem vagyok Nintendo párti, szarnak az újításokra, az épkézláb használhatóságra.. a WII U még elmegy, de a WII egy összekukázott hulladék.
#16
#15: Nah ez de kibaszott megható lett xD :')
#15
Én sokáig utáltam az összes ilyen supermariós szutykot, amiért nem érnek fel arra a szintre, mint a legelső marió volt. De aztán rájöttem ,hogy ez valószínűleg azért van, mert ezeknél nem az az elsődleges szempont, hogy a huszonharminc évesek megtalálják a kedvenc gyerekkori játékukat benne, hanem, hogy a mai kiskölyök generációnak is a mario legyen az amivel kezdhetik a pályafutásukat és ahhoz ezek tökéletesek. Ha 19 nap mulva nem lenne világvége, akkor még a gyerekem gyereke is a marióra emlékezne vissza az első játékai felidézésekor. Mert az értelmes szülő ilyet vesz a gyereknek nem prototájpot.
#14
#13: Természetesen nem, de ezerjobb RPG, TPS létezik (akár multiplatformos cím) akkor miért Nintendora veszik meg? Ja.. mert olcsóbb.
#13
Nintendo win
SCR3AMN00B, Nem csak FPS-ekkel játszanak a játékosok.
#12
#11: De ez komoly? Mario se egy nagy játék, régen az volt de mire jó ez a Paper Mario?
És sorolhatnám a feleslegesebbnél feleslegesebb játékokat.. Mario Kart stb.
Nemhogy újítanának hanem ilyeneknél ragadnak le.
#11
A vitátokhoz: én nintendo-s is vook így +1 gamelord
Egy kis vicc: Szemet szemért ha értitek a poén XDXDXD
#10
#9: Ismétlem "WII-trollkodásaim" Általánosítottam a WII-re :)
De azért rendes egy vérpistike vagy, rendesen keresed állandóan a balhét és hogy valakinek beszólj és nőjjön a net-dákód ;)
#9
#7: A gáz csak az, hogy annyira sötét vagy a témában, hogy azt sem tudod, hogy ez Nintendo, és nem WII. Egy kicsit nehéz is megemésztenem, hogy ilyen háttértudással hogyan tudtál regisztrálni a gamekapocsra :) . Annyiszor mondtam már hogy ezzel csak magadat égeted (és persze társadalmunkat), de szerintem ez nem jut el a tudatodig. Sebaj, ilyenkor legalább mások intelligensnek hihetik magukat, legalább egy kis időre :)