Megújul a Mortal Kombat: Legacy második évada

Februárban startol el az élőszereplős Mortal Kombat: Legacy második évada a Machinima csatornáján. A készítők egy sor újdonsággal szolgálnak, példának okáért szereplőcserére is számíthatunk. Casper Van Dien a porondon!

Mivel már az első széria is sikeresnek bizonyult, a készülő mozifilm mellett a stáb szakított időt a Mortal Kombat: Legacy második évadára is. Az első epizód 2013. február 17-én startol el a Machinima YouTube-csatornáján.

A történet Liu Kangre és Ermacre hegyeződik ki, ők lesznek az új belépők ebben a szezonban, de a régi színészek közül nem mindenki tér vissza. A kilencvenes évek szívtiprója, ám azóta jelentős szerepekkel nem büszkélkedő Casper Van Dien lesz Johnny Cage, aki Matt Mullinstől veszi át a stafétabotot. Johnson Phant se keressük a stáblistában, hiszen Shang Tsungot ezúttal az a Cary-Hiroyuki Tagawa alakítja, aki az 1995-ös mozifilmben már eljátszotta ugyanezt a karaktert. Ez viszont mindenképpen jó hír a rajongók számára!

A Mortal Kombat: Legacyt hatvanmillióan nézték meg az első szezon közben. A rendező, Kevin Tancharoen megígérte, hogy az új évadban még több vizuális effektnek és mélyebb történetnek örülhetnünk. S végre a bajnokság is kezdetét veszi.

18 komment - szólj hozzá!