Megújul a Mortal Kombat: Legacy második évada

  • Írta: zoenn
  • 2012. december 4.
  • Cooltúra
Link másolása
Februárban startol el az élőszereplős Mortal Kombat: Legacy második évada a Machinima csatornáján. A készítők egy sor újdonsággal szolgálnak, példának okáért szereplőcserére is számíthatunk. Casper Van Dien a porondon!

Mivel már az első széria is sikeresnek bizonyult, a készülő mozifilm mellett a stáb szakított időt a Mortal Kombat: Legacy második évadára is. Az első epizód 2013. február 17-én startol el a Machinima YouTube-csatornáján.

A történet Liu Kangre és Ermacre hegyeződik ki, ők lesznek az új belépők ebben a szezonban, de a régi színészek közül nem mindenki tér vissza. A kilencvenes évek szívtiprója, ám azóta jelentős szerepekkel nem büszkélkedő Casper Van Dien lesz Johnny Cage, aki Matt Mullinstől veszi át a stafétabotot. Johnson Phant se keressük a stáblistában, hiszen Shang Tsungot ezúttal az a Cary-Hiroyuki Tagawa alakítja, aki az 1995-ös mozifilmben már eljátszotta ugyanezt a karaktert. Ez viszont mindenképpen jó hír a rajongók számára!

A Mortal Kombat: Legacyt hatvanmillióan nézték meg az első szezon közben. A rendező, Kevin Tancharoen megígérte, hogy az új évadban még több vizuális effektnek és mélyebb történetnek örülhetnünk. S végre a bajnokság is kezdetét veszi.

17.
17.
paraszt
Sektor & Cyrax :3
16.
16.
Dreadlox
#9: jézusom, hogy te mekkora egy hisztik kurva vagy.... könyörgöm az csak egy kép + az az új mkból van szóval hírhez tartozik, ha nem mk világból lenne kiemelve akkor érthető lenne, de ha a cikk írója volt olyan kedves és írt egy bejegyzést ide, akkor ne az legyen már a problémád, hogy a kép nem tetszik.

btw rohadtul kifejtetted a másik hírnél hogy miért nem tetszik a kép, de tényleg.....csak annyi jött le hogy bajod van a fekákkal.....
15.
15.
ApexPredator
14.
14.
Batman
Nem kell ide logo. Nem hiszem, hogy van olyan lény ezen az oldalon akinek nem ugrik be a Sárkány "logo" a Mortal Kombat hallatán.
13.
13.
Drazhar
Legacy 2. évad? Minek ha már egyszer ugyanez a gárda megkapta a kellő pénzt a mozifilmhez??? Szerintem időkitöltő szerepe van így csak, kalapálják a nagyfilmet inkább.
11.
11.
Stack
A régi képpel én sem voltam kibékülve, habár ez a mostani meg úgy néz ki mint egy pigment szegény Uruk-hai :o)
Nem lehetne pl a Mortal logo-t berakni?
10.
10.
ribizly
#7: Elvileg lesz: http://www.imdb.com/title/tt0293429/?ref_=fn_al_tt_4
7.
7.
Caine
Lesz új mozifilm?Jól le vagyok maradva!
6.
6.
ribizly
#5: Itt olvasd el a többi hozzászólót, és akkor nekem már nem kell semmit sem írnom: http://www.gamekapocs.hu/hir/23530/mortal_kombat_legacy_itt_a_nyolcadik_epizod
5.
5.
Batman
Nem értem miért kellett lecserélni a képet. Kedves ribizly! kifejthetnéd a véleményedet mert kíváncsi voltnék rá.

Ettől függetlenül nagyon várom a második évadot, az első is nagyon tetszett. Egyébként a filmmel most mi lesz? Mert én úgy tudom, hogy a csákó már megkapta az engedélyeket, szóval nem értem miért vág bele a második évadba akkor :)
4.
4.
zoenn
A karácsonyra való tekintettel, fogadjátok szeretettel Barakát! :)
2.
2.
zoenn
#1: Mi bajod Reptile-jal?
1.
1.
ribizly
Kedves Gamekapocs Team!

Legyetek már kedvesek és cseréljétek le a hírhez tartozó képet (http://gamekapocs.hu/media/hirek/M/mortal_kombat_rebirth.jpg), mert ez nem egészen egyszerűen nem passzol az MK-hoz...

Köszönöm szépen
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...