Egyhamar nem vált free-to-playre a Starcraft 2

  • Írta: zoenn
  • 2012. december 5.
  • Hír
Link másolása
A Blizzard atyaúristene, Mike Morhaime azt nyilatkozta a PCGamesN magazinnak, hogy a Starcraft 2 multiplayere "egyhamar nem vált" free-to-play modellre. Akik az ingyenes játékban reménykedtek, legyenek türelmesek.

Mike Morhaime csapatának már teli van a hócipője azokkal a kérdésekkel, amik rendre arra irányulnak, hogy mikor vált free-to-play modellre a Starcraft 2 többjátékos módja. A vezérigazgató szerint már tényleg frusztrálva érzik magukat.

Elmondása szerint a felvetésben egész egyszerűen "nincs matematika". A Starcraft 2 legnagyobb érdeme az, hogy valódi értéket képvisel. Ha valaki megvásárolta az RTS-t, mondjuk a fekete pénteken 20 dolcsiért, akkor örökre játszhat a játékkal.

A free-to-play címekkel össze sem lehet hasonlítani, mert rosszabb esetben folyton ilyen-olyan mikrotranzakciókat kéne lebonyolítanod ahhoz, hogy egy teljes értékű címmel játszhass. "Az a csomó ember, aki megvásárolta a Starcraftot és a többi játékot, tudják, hogy mi az érték."

Kedves ingyenjátékban reménykedő egyedek! Ha valaha is free-to-playre vált a Starcraft 2, az nem ma lesz.

20.
20.
Elyas
#7: igazad van de ettől még messze nem biztos hogy váltani fogd... a wow is fogd talán egy jó 3 év múlva...

amúgy nem tudom hogy van e ilyen lehetőség... én törtön toltam/tolom (mikor hogy)
19.
19.
Dester
#16: Jaja, én is kaptam. :) De én még most nem váltom be, hanem majd a karácsonyi szabadság elején, hogy több maradjon a 30 napból. :)

Az érték vs. SC2-ről meg csak annyit, hogy én szinte a megjelenés után azonnal vettem meg (sosem volt azelőtt eredeti Blizzard játékom és az SC1-et sem szerettem), de ez a játék bizonyult a modern érában legidőtállóbbnak. Sok eredeti játékom van, de az SC2 az, amit azóta is rendszeresen előveszek, még úgy is, hogy "kocajátékos" vagyok.
18.
18.
HerodPK
Az a csomó ember, aki megvásárolta a Starcraftot és a többi játékot, tudják hogy mi az érték." Hát ez mekkora troll persze hogy tudják mivél pénzt áldoztak rá.. a baj csak az hogy ok nem tudják már mi az az igazi érték a játékiparban... csak vessetek 1 pillantást a diablo fantasztikus.. csináljuk pénzt RM ah-ra vagy a az hová fajult a Wolrd of Warcraft...mindezen játékok elődeit imádtam....és 2010+ ban ilyeneket tolnak a képbe hogy vedd meg nem szar csak piiiiizzzz.... mert kutya ugat pénz beszél csak játékot nem kapok érte....
17.
17.
princeps27
Ha nem is a free to play-el de vhogy növelni kell a játékos/rajongó bázist mert ilyen téren a LoL rendszeresen sz@rrá veri az sc-t
16.
16.
Ra1D3n
Ha egy játékot megakarok venni mindenféleképpen akkor azt megveszem, és nem viselkedek szarevőként, bár ezt már lentebb is leírtátok. Emellett az elmúlt hetekben mindenkinek volt lehetősége fillérekért elvinni a játékot, hogy játszhassanak, szóval nem értem az embereket...

Emellett a Blizzard nagyon korrekt cég. másfél hete küldtek egy e-mail egy aktivációs kóddal amit ha beváltok, akkor ajándékba megkapom tőlük a World of Warcraft-ot a WoW:BC-t és WoW:WotLK-t és hozzá 30 nap játékidőt és akkor az első 3 játék megvan amihez csak a maradék 2 kiegészítő hiányzik a Cataclysm és a Panda formájában. Ha minden igaz, mindenki kapott ilyen kódot, aki megvette a Diablo 3-at :)
15.
15.
mestermagyar
#9: Na azért van 1-2 olyan item. Pl. vannak dobozok, amiket pénzért nyitsz ki. Nameg elvileg venned kell bármit, hogy free userböl átválts premiumra.
14.
14.
Lorthirash
Én előrendeltem kieget kaptam béta kulcsot én nem sokallom :)) (nem sok játékot veszek meg egyébként de ez köztük van)
13.
13.
Zedz
5700 forint + 450ft (kiszállítás) az egyik webshopban. Aki ennyit nem hajlandó rááldozni akkor én is élnék azzal amivel az első kommentelő: elmehetnek a bús pi...... Mondjuk kicsit sokallom a kiegenkénti 10k összeget.
11.
11.
Lorthirash
#5: cooper911 az a baj ezzel hoyg nagyon sokan tólják starcraftot sztem kizárt a dolog
10.
10.
Lorthirash
Jobb is hogy nem lesz ingyenes ez egy nagyon jó rts jobban mondva a legjobb multis rts a piacon úgyhogy jólvan ez így
9.
9.
eddy22
#4: Miért kéne fizetni bármiért is tf2-be? Semmivel nem lesz jobb ha veszel egy-két sapkát, nem befolyásol semmit. Meg amúgyis, ha játszol a játékkal, akkor ingyen is kapsz itemeket.
8.
8.
markoci555
nem is kell, ki a tököm gondolkozik el ilyenen?
7.
7.
Cooper911
#6: Az "egyhamar nem vált" nem ugyanaz mint a nem fog váltani. Szóval nem zárják ki a lehetőséget.
Mellesleg a wow-al lehet ingyen játszani de csak 20(?) szintig ha jól tudom.
6.
6.
Elyas
#5: jah ezt mondták a wowra is... 6 éve megy de még mindig f2p... de azért hajrá
5.
5.
Cooper911
Szerintem tuti váltanak free to play-re mert úgy több lóvét tudnak kaszálni. Persze most még titkolják, hogy még jópáran megvegyék.
4.
4.
mestermagyar
Team Fortress 2-nél amikor váltás volt kaptunk egyetlen sapkát(!!!). Semmi mást. Most ott van egy játék, amiben fizethetsz sok szarért, vagy soha nem kapod meg.
3.
3.
mestermagyar
Bazmeg, ha egy játékot szeretek/tervezem a megvevését, akkor ne váltson itt nekem free to play-re, mert ott minimum 20-ezer forint az, hogy teljes élményem legyen. Büdös nokedliknek való.
2.
2.
Oliver S96
playIT-en is le volt akciózva, -60% azért elég jó ár egy ilyen játékért (négyezer huf volt)
1.
1.
Necreon
Akik megvették azok a multiplayer miatt tették, a sok ingyenélő / warezpárti pedig (hozzám képest meglepően alpári módon kifejezve) menjen el a boltig, vagy a bús pi...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...