A New Regency készíti el a Splinter Cell-filmet

Az Assassin's Creed-mozi után a Splinter Cell filmadaptációját is a New Regency gyártja le, miután a stúdió és a Ubisoft aláírta a megállapodást. Mint ismert, Sam Fishert pedig a zseniális Tom Hardy alakítja majd. Hurrá!

A Variety magazin értesülései szerint a New Regency forgatja le a Splinter Cell-mozifilmet, miután a játékok kiadója és filmgyár aláírta a megállapodást. A New Regency szorosan együttműködik majd a Ubisoft Motion Picturesszel, azzal a vállalattal, amely azért jött létre, hogy megvédje a franciák érdekeltségébe tartozó licenceket és saját gyártású rövidfilmeket készítsen (pl. Raving Rabbids TV-sorozat).

Tehát a Ubisoft Motion Pictures kezében van a kreatív kontroll, így kicsi az esélye annak, hogy a játéksorozathoz méltatlan adaptáció szülessen. A cég vezérigazgatója, Jean-Julien Baronnet elmondta, hogy a New Regency tiszteletben tartja a csapat kreatív szabadságát és valódi kasszasikerre számítanak a Splinter Cell-film kapcsán.

A Ubisoft korábban a Warnerrel és a Paramounttal is kacérkodott, de mostanra már nyilvánvalóvá vált, hogy az a gyártó készíti el a filmet, amelyik az Assassin's Creed-moziért is felel majd.

A forgatókönyvet Eric Warren Singer jegyzi, míg Sam Fishert Tom Hardy alakítja.

5 komment - szólj hozzá!