A New Regency készíti el a Splinter Cell-filmet

  • Írta: zoenn
  • 2012. december 6.
  • Cooltúra
Link másolása
Az Assassin's Creed-mozi után a Splinter Cell filmadaptációját is a New Regency gyártja le, miután a stúdió és a Ubisoft aláírta a megállapodást. Mint ismert, Sam Fishert pedig a zseniális Tom Hardy alakítja majd. Hurrá!

A Variety magazin értesülései szerint a New Regency forgatja le a Splinter Cell-mozifilmet, miután a játékok kiadója és filmgyár aláírta a megállapodást. A New Regency szorosan együttműködik majd a Ubisoft Motion Picturesszel, azzal a vállalattal, amely azért jött létre, hogy megvédje a franciák érdekeltségébe tartozó licenceket és saját gyártású rövidfilmeket készítsen (pl. Raving Rabbids TV-sorozat).

Tehát a Ubisoft Motion Pictures kezében van a kreatív kontroll, így kicsi az esélye annak, hogy a játéksorozathoz méltatlan adaptáció szülessen. A cég vezérigazgatója, Jean-Julien Baronnet elmondta, hogy a New Regency tiszteletben tartja a csapat kreatív szabadságát és valódi kasszasikerre számítanak a Splinter Cell-film kapcsán.

A Ubisoft korábban a Warnerrel és a Paramounttal is kacérkodott, de mostanra már nyilvánvalóvá vált, hogy az a gyártó készíti el a filmet, amelyik az Assassin's Creed-moziért is felel majd.

A forgatókönyvet Eric Warren Singer jegyzi, míg Sam Fishert Tom Hardy alakítja.

5.
5.
Caine
Tom Hardy tökéletes választás volt erre a szerepre!Még így az is lehet hogy jó film lesz!
3.
3.
SwordFish
Remélem úgy csinálják meg mint a Conviction-t, mert annak jó filmszerű hangulata volt meg hát akciódúsabb is volt. Tom Hardy meg nagyszerű szinész, róla elhiszem, hogy kemény fiú
2.
2.
Kerub
Csak tudnám hogy ezek a noname írók (mint Eric Warren Singer) hogyan kapnak ilyen volumenű munkákat O_o

Btw nagyon örülök hogy készül a film. Emlékszem már az első rész után is tervbe volt, akkor a rajongók egyik fele Ironsidert kiáltott, a másik meg Clooneyért :D
Aztán jött a hír hogy Vigo Mortensen lesz Fisher, azzal többé kevésbé mindenki kiegyezett. Majd nem lett az egészből semmi.

Reméltem hogy ha film készül akkor az 5. rész hangulatát veszik alapúl (ősz, renegeád, menekül, pulóver, autos tükör...), de végül is én megelékszem akármivel ami nem olyan gyalázatos mint a Max Payne film <.
1.
1.
Thane
Szupper, szeressük Tom Hardy-t, és persze samyt is :D (no homo)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...