A Frostbite 2 hajtja a PopCap következő játékát

  • Írta: zoenn
  • 2012. december 10.
  • Hír
Link másolása
Úgy látszik, hogy a PopCap végre kilép a skatulyából, és az egyszerű casual játékok után hamisítatlan AAA-kategóriás produktumot készít a Frostbite 2 engine-nel. Kíváncsian várjuk, hogy mi sül ki belőle.

A Plants vs. Zombies fejlesztője, a PopCap Games nagy fába vágta a fejszéjét: AAA-kategóriás játékot készít konzolokra. A látványért a DICE-féle Frostbite 2 engine felel majd.

A srácok új műfajban vetik meg a lábukat? Az EA nyomására lépnek ki a skatulyából? Netán a Plants vs. Zombies autentikus grafikával érkező új részének örülhetünk? Megannyi kérdés, ami megválaszolásra vár.

A PopCap állásajánlatai között szemezgetve fedezhetjük fel, hogy a csapat az animációban, a hanghatásokban és az erőforrás-kezelésben jártas szakembereket toboroz egy csúcskategóriás konzoljáték munkálataihoz. Annyi biztos, hogy a bájos, rajzfilmszerű 2D-s grafikától elbúcsúzhatunk, elvégre a Frostbite 2 már sokkal realisztikusabb külcsínnel kecseget.

Az EA szerint sokkal több van a csapatban, elvégre augusztusban olyan hír ütötte fel a fejét, miszerint a jövőre érkező Plants vs. Zombies 2 egy Team Fortress-szerű akciójáték lesz. FPS, Frostbite 2, zombik és palánták - összeraktuk a képletet.

Persze könnyen lehet, hogy nincs igazunk.

10.
10.
markoci555
7.
7.
AkosTorok88
#6: XD dübörögni :D én amúgy örülnék a helyükben ha ott tartanék ahol ők és nem akarnék óriási lépéseket csak nagy ötleteket
6.
6.
BrendOoN
Ezután pedig a pasziánsz alatt fog CryEngine 3 dübörögni :)
5.
5.
giga321
Plants vs Zombies 2 -őt akarok de k*rva gyorsan és ne fps legyen omg hanem rendes tower defense.
3.
3.
DON GONDOCS
Azért egy cryengines Bomberman jöhetne már
2.
2.
alexcargooo
#1: szerintem kb az lesz :D de rohadt kíváncsi vagyok rá, hogy hogyan is fog sikerülni :D
1.
1.
Donpedro
Frostbite 2 által hajtott Plants vs Zombies, az odavágna :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...