Sleeping Dogs - túl nagyok voltak az elvárások

  • Írta: fojesz
  • 2012. december 12.
  • Biznisz
Link másolása
A Square Enix elnöke szerint sokan félreértelmezték a Sleeping Dogs teljesítményét, igaz, erről maga a kiadó is tehet. A játék egyáltalán nem fogyott rosszul, csak túl nagy elvárásokat támasztottak felé.

A Square Enix elnöke, Yoichi Wada szerint a Sleeping Dogs eladásai egyáltalán nem voltak rosszak. Az úriember egy üzleti konferencián beszélt arról, hogy túl magas elvárásokat támasztottak a játék felé: "Az előrejelzéseink bejelentésekor a Sleeping Dogsról esett szó, mint a nyugati címek olyan példája, aminek az eladásai gyengébben indulnak; ez félreértéseket okozott, miszerint a játék gyengén szerepel."

"Hadd pontosítsak, a Sleeping Dogs egy rendkívüli cím, nagy elvárásokkal jelent meg, és az első hat hónapra agresszív eladási célokat fogalmaztunk meg. Az eredeti célunk talán túlzó volt, ezt a különbséget látjuk most. Biztos vagyok benne, a Sleeping Dogs a tíz legerősebb címünk közé emelkedik, és optimista vagyok az összeladásokat tekintve."

Waidi szerint az ilyen címek a nyugati piacon hosszabb távon rendre jól teljesítenek, Japánban ezzel szemben 1-2 hónap alatt kifulladnak. A lényeg, hogy hagyni kell időt a játéknak, néhány hónap állítólag látni fogjuk, milyen bombabiznisz volt az egykori True Crime felvásárlása.

12.
12.
Twompika
Ezen most én is felröhögtem... Ez a játék tökéletesen vissza azt amit elvártam tőle. Olyan volt mint a komplett True Crime sorozat, néha kicsit átment árkádba ez igaz, de most istenem...
Soha nem fogom megérteni hogy miért hasonlítják a GTA 4-hez.
Merem állítani hogy számtalanszor szórakoztatóbb gameplay-t hoz ez a játék mint az hozott valaha.
Igaz hogy rövidebb, mégis több "fícsör" fért bele.
11.
11.
ikal
Messze jobban szórakoztatott mint a GTA IV. Év egyik legnagyobb meglepetése volt nekem.
10.
10.
KeXxX
#7: milyen kár hogy jobb lett.
9.
9.
Drazhar
Szám szerint most mennyi is végül ez a "nem annyira rossz eladás?"
8.
8.
Kratos76
Ghost16: Fogadni mernék ki sem probáltad max a zsírpapiros verziót!!
Ez egy nagyon jó játék lett és felesleges hasonlítgatni a GTA4-hez!
Nem is probál rá hasonlítani!!
7.
7.
Ghost16
Ez egy silány szar, nem lehet a GTA IV -hez hasonlítani...
6.
6.
shatterhand
Más játék örülheten ilyen eladásnak. Darksiders 2-t jobban várták az kifulladt 1hónap alatt. SD meg 3hónapig ment teljes áron és csak november közepén kezdték akciózni. Ilyen erős mezőnyben, egy kukától megmenetett játékból elkelt több mint 1milla 3hónap alatt.
nemtom mi volt az elvárás, de én nem hittem volna,hogy elkel belőle ennyi

nagyon jó játék
az egyik kedvencem idén
5.
5.
gorgo
Szerintem is jó játék !
3.
3.
d15a5t3r
Korrekt játék! Még ugyan nem volt időm befejezni, de elmondhatom hogy hangulatos játék lett. Több szempontból is lekörözte nálam a GTA IV-et. Az előző True Crime-okat pedig messze felülmúlta! Könnyed, szórakoztató és látványos!
2.
2.
Caine
Nekem is nagyon bejött a játék!
1.
1.
Kratos76
Idén az egyik kedvenc játékom volt! Remélem lesz következő része mert simán megálja a helyét a sanbox mezönyben. Mostanában amúgy sem volt ilyen játék a GTA pedig még odébb van.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...