Kotick habozás nélkül rúgta ki a Call of Duty atyjait

Az Activision egyik, ha nem a legfontosabb frencsájza a Call of Duty, Bobby Kotick, a kiadó vezérigazgatója viszont a sorozat sikere ellenére is probléma nélkül kirúgta az Infinity Ward alapítóit.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#31
Csak aztán megfelelő szakemberhez fordulj nehogy félrekezeljenek!!
Mert még véletlen megérted a mondanivalóm lényegét.
Véleményed szerint egy hírhez csak az szólhat hozzá aki fan?
Nehogy valami negatívum is elhangozzon a kis kedvencedröl mert összedől a világ.
#30
ScooModerátor
#14: Bocs, hogy a lelkedbe tapostam. Nem állt szándékomban. Csak furcsáltam, hogy rühelled az egész cod-ot, de ennek ellenére elolvasod a hírt és utána még utálkozó kommentet is írtál.

De velem van a baj. Délután megyek is orvoshoz.
#29
#25: Ez azért vicces, mert akik az Allied Assaultot csinálták, ők készítették később az első Call of Duty-t is - belőlük lett az Infinity Ward. A poén az egészben, hogy pont az EA-tól jöttek el 2002 végén, és 2010-ben az eredeti csapat tagjai pedig visszamentek ugyanoda:)
#28
hmmm hmmm koticot mikor rugják segbe?
#27
#25: 1999-ben jött ki az első medal of honor de mind1..Az pedig hogy a call of dutynak jobban sikerült mint a moh-nak az mért is copy?
#26
#21: Jaja, az első értelmes történet a CoD-ok életében. A BO2meg méltó utódja lett.
Persze az is tény, hogy az MW1 nagyon ütős lett akkoriban, bár történet szempontjából az se nagy durr, csak egyszerűen üdítően hatott a modern éra a sok VH-s fasság után.
#24
Ennek a képe olyan mint egy trollé. Avagy mint Sztálin-féle jóindulatot sugalló pofa. Aztán fejbelö ha -1dolcsiért adod a játékot.
#21
Törölt felhasználó
Ha már COD film, szerintem az első Black Ops az egyetlen olyan rész, amiből tényleg lehetne filmet csinálni. Legalábbis ha élvezhető történetet is akarunk hozzá.
#20
Minden éremnek két oldala van, az említett két úriembertől és az IW-től is visszatartott az Activision olyan pénzeket, amiket az üzleti siker esetén garantálva voltak előtte...
#19
Törölt felhasználó
#13: Lehet, hogy megnézném, bár mostanában sokat csalódtam több várt adaptációban, pl Avengers, és ezért már nem biztos hogy elmennék rá. Én csak azt mondom, hogy pont egy ilyen ötvenedik megtámadták Amerikát alkotás már uncsi lenne...ellenben egy jó kis Doom mindig jöhetne, nekem tetszett az a film, ráadáásul a Marson játszódott! Ma már az is rettentő nagy dolog, mert minden a Földön, a Földön és a Földön lehet csak...
#18
Imádom ezt az embert!! ez nem lacafacázik :DD
#17
Szégyen amit ezek művelnek :-(
#16
#15: mivel ők is nextgen címen dolgoznak, kötve hiszem, hogy 1 éven belül kiadnák :DD
#15
Respawn Entertainment készülő játékáról mikor fogunk vége hallani valamit? 1 éven belül nem adják ki a játékukat bebukják mert utána már minden a next -gen -ről fog szólni
#14
Scoo :Mondd már el,h neked ebben mi volt a trollkodás?
Ha szerinted ez vitát kelt akkor valami gond van nálad a toronyban!! Nem is kicsi,fordulj megfelelő szakemberhez.
Egyébként pedig nem vagyok COD hater számomra csupán már érdektelen a sorozat.
És,h miért szoltam hozzá? Mert éppen olyan kedvem volt!!
#13
ScooModerátor
#11: Ne értsetek félre, nem hugyoznám magam lábon ha bejelentenék, hogy lesz egy cod film. Egyszerűen csak azt mondom, hogy nem az ördögtől való annak az ötlete, hogy filmet csinálnak belőle és értem azt, hogy hollywood le akar csapni rá (ráadásul sokkal könnyebb filmre adaptálni, mint pl a doom-ot). Tedd a szívedre a kezed, te is elmennél megnézni a moziba valószínűleg (vagy letorrenteznéd).