Így nézett ki Kratos eredetileg

A God of War-sorozat atyja, az azóta idegen utakon járó David Jaffe a blogján tett közzé egy képet, amin Kratos eredeti megjelenésében látható. A fejlesztők a Diablo II miatt nyúltak bele a dizájnba.

Érdekes sztori látott napvilágot David Jaffe blogján. A God of War-sorozat atyja ugyan egy ideje más utakat jár, legutóbb éppen Twisted Metalt készített PlayStation 3-ra, nosztalgiázni viszont ezek szerint imád.

A bejegyzésben közzétett kép (fent) tanúsága szerint Kratos eredetileg "Hupikék Törpike" volt, vagyis a jól ismert vörös tetoválása kékről indult, illetve más apró, külső részletek is eltértek a játékokból megismert karakter kinézetéhez képest. Jaffe elmondta, az utolsó pillanatban váltottak vörösre: "Az első játék sajtóbemutatója előtt szó szerint napokkal így nézett ki Kratos, majd valaki megmutatta a Diablo II barbárját."

"Játszottam a Diablo első részével, de a kettővel soha, ezért ez újdonság volt számomra, ahogy sokaknak/mindenki másnak is a csapatban, ez volt az első alkalom, hogy hallottunk a karakterről" - vallotta be Jaffe, aki szerint a túlzott hasonlóság végül változtatásra kényszerítette őket.

9 komment - szólj hozzá!