Launch traileren a MoH: Warfighter új DLC-je

Tegnap óta érhető el konzolokon a Medal of Honor: Warfighter Zero Dark Thirty névre keresztelt DLC-je, mely a Sony Pictures azonos címen futó mozifilmjéből merített ihletet. A PC-s verzió még késlekedik.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#9
Húhha akkor én hipster vagyok mert nekem igeni tetszik és én igenis jól elvagyok vele. Sőőőőt egy egész hipster bandám van és megfogjuk váltani a világot mert a haverjaimmal olyan jó meccseket le lehet nyomni. Még ezzel az utolsó szar szemét játékkal is amihez éppen most jött ki egy frankó kis dlc. Bezzeg a nagyon király legeslegjobb Cod ahol senki sem csal nincsenek vérpistikék. Á ugye milyen kár hogy nem azzal a játékkal játszom. Az a legjobb game amit életemben láttam. pfej. Irrónia off. Igenis tetszik a játék, multiban pláne nagyon jó de hát istenem akinek nem tetszik annak nem kell megvenni mindenki azzal játszik amivel szeretne elvégre szabad országban élünk :D
#8
Sajnos én is bedöltem ennek a játéknak!!
Videok alapján nem tünt olyan rossznak mint amilyen valójában.
Azóta is itt van a nyakamon és valószínű igy is marad,mivel eladhatatlan.
Kár ezért a címért:-(
#7
#5: Üzlet barátom mindig találnak olyat aki megveszi még a zs kategóriás cuccokat is.
Meg ugye egy nagy múltú névvel int a Medal of Honor azért el lehet adni.
Példának említenem a RE ORC-t az is egy bughegyes borzalom még is a név eladja magát.
#6
#4: Na ennyi, szóval akinek nem jött be, annak szerintem már felesleges a DLC.
#5
Erre minek adnak ki DLC-t :D
#4
#3: Nem akartam be szerezni csak nem ásnám el rögtön. De nekem az alapjáték elég volt . Számomra az az év legrosszabb címe. Persze másnak még tetszhet.
#3
#1: Mivel az alapjáték is gyér, a DLC is gyér lesz, mert végül is csak fegyvereket és pályákat kapsz és ez még nem írja felül a játékot.. Sajnos ugyanaz marad. Persze van akinek bejön traileren jól néz ki de valóságban azért más.
#1
Hát az alap játék elég tré lett, bár attól ez még lehet jó ki tudja !